GÜNEŞ GİBİ DOĞDU

Çanakkale optik sektörüne yeni bir güneş doğdu. Genç girişimci Serap Korkmaz’ın Çanakkale’ye kazandırdığı GÜNEŞ Optik dün yapılan törenle Çanakkalelilerin hizmetine açıldı. Çanakkaleliler bu hafta gözünüzü dört açın açılışa özel, çok özel kampanya ve indirimler sizleri bekliyor.

GÜNEŞ GİBİ DOĞDU
Yayınlama: 02.05.2017
8.933
A+
A-

BU HAFTA GÖZÜNÜZÜ DÖRT AÇIN

 

Deniz ulaşımın amiral gemisi Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ), ardından GESTAŞ’da uzun yıllar enspektör olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Çanakkalelilerin yakından tanıdığı Muhittin Korkmaz’ın oğlu Burak Korkmaz ve gelini Serap Korkmaz Çanakkale’ye yepyeni bir işletme kazandırdı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Mezunu Serap Korkmaz optik sektöründe 10 yıl hizmet verdikten sonra kendi işyerini açma kararı aldı. 8 Şubat 2017 tarihinde Güneş Optik’in ruhsatını alan Serap Korkmaz eşinin desteği ile kendi işletmesini açtı.

 

Güneş Optik dün Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ’ın katıldığı görkemli bir törenle hizmete girdi. Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılan davetliler açılışa çok özel indirimlerden faydalanarak güneş gözlüğü sahibi olmanın keyfini çıkardılar.

 

 

Güneş Optik’in genç işletmecisi Serap Korkmaz amaçlarının herkesi uygun fiyata gözlük sahibi yapmak olduğunu söyledi. 30 ünlü marka ile bundan sonra Çanakkalelilere hizmet vereceklerini dile getiren Korkmaz, ‘‘Açılışa katılamadıysanız da üzülmeyin çok ünlü markaların yeni sezon gözlüklerinde yüzde 50 indirim bir hafta boyunca geçerli olacak. Çanakkale’de güneş gözlüğü olmayan kimse kalmayacak’’ şeklinde görüşlerini dile getirdi. 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş