HASADA SİYASASET KARIŞTI..!

AB’den coğrafi işaret tescili alan “Bayramiç Beyazı” hasat programı ilginç anlara sahne oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile CHP’li Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun arasında ki sitem içeren karşılıklı diyalog programa damga vurdu…

HASADA SİYASASET KARIŞTI..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
10.783
A+
A-

AB’den coğrafi işaret tescili alan “Bayramiç Beyazı” hasat programı ilginç anlara sahne oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile CHP’li Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun arasında ki sitem içeren karşılıklı diyalog programa damga vurdu…

Meyve bahçesinde düzenlenen hasat programına AK Parti, Grup Baskanvekili Turan, Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder ve çok sayıda ilçe başkanı ve belediye başkanı ile kalabalık bir kadroyla katıldı.

Davetlilerin tek tek anons edildiği programda sıra CHP’li Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’a geldiğinde adeta alkış tufanı koptu. Giderek yükselen ve uzun süre devam eden alkışla birlikte vatandaşların; “Bravo başkan” tezahüratları ile sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü. Gösterilen ilgi Başkan Uygun’u memnun ederken AK Parti cephesinde hoşnutsuzluk yarattığı gözlendi.

Daha sonra konuşmak üzere kürsüye gelen Başkan Mert Uygun, CHP Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’ın programa davet edilmemelerini kibar bir dille eleştirdi.

İçinde bulunduğu organizasyon komitesini defalarca uyardığını fakat yinede ısrarla bu hatadan dönülmediğini söyleyen Uygun; “Bayramiç çiftçisi, bugün burada birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördü. Keşke organizasyon komitesi uyarılarımı önemseyip diğer iki milletvekilimizi de davet etseydi birlik beraberliği çiftçimiz tam anlamıyla hissetseydi. Bu düşünceyle Bayramiç beyazı ve elmasının değerine değer katacağımıza ve bunu birlikte başaracağımıza inancım tamdır” dedi. CHP’li başkanın bir kez daha yoğun alkış altında kürsüden inmesi dikkat çekti.

Yaşananların ardından programın bitiminde yan yana gelen CHP’li Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan arasında geçen diyalog dikkat çekti. Turan’ın Uyguna hitaben; “Hepimiz siyaset yapıyoruz ancak böyle bir programa ve kürsüye siyaset taşınmamalıydı” dediği duyuldu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.