SU ÜZERİNDEN YALAN SİYASETİ YAPIYORLAR..!

SU ÜZERİNDEN YALAN SİYASETİ YAPIYORLAR..!
Yayınlama: 12.03.2024
Düzenleme: 12.03.2024
2.096
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, rakipleri tarafından polemik haline dönüştürülen su sorununa noktayı koydu.

Ben bu sorunu hemen çözerim diyen doğru söylemiyor, siyaset yapıyor diyen Başkan Arslan; “Bana ya Devlet Su İşleri ya da bizim rakiplerimiz yalan söylüyor. Her seçim döneminde Karadeniz’de petrol buluyorlar,, Akdeniz’de gaz buluyorlar. Kepez’e de uzaydan su getirecekler herhalde” dedi…

 

Kepez Belediye Başkanı ve CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Birol Arslan, yönetimindeki Kepez Belediyesi’nde kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmetlerin verildiği Halk konseptinin 9. halkası olan Kepez Belediyesi Halk Çay Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

 

 

UZAYDAN SU GETİRECEKLER HERHALDE…

 

Açılışa katılan Kepez halkına beldede yaşanan su sorunu hakkında bilgi veren Başkan Arslan, 1 Nisan tarihinde çeşmelerde temiz su akacak propagandası yapan rakibini ti’ye alarak şu ifadeleri kullandı; “Ben bu sorunu çözerim diyen doğru söylemiyor, siyaset yapıyor. Ben efendim Atikhisar Barajından su alacağım. O zaman bana ya Devlet Su İşleri ya da bizim rakiplerimiz yalan söylüyor. Bir kere Atikhisar Barajı’ndan su almak için gerekli olan yatırımların ihalesini gerçekleştirmek bile 2 yıl. Ben eğer Atikhisar’dan hemen su alacağım diyorsam yalan söylüyorum. Hele bir tanesi diyor ki, 1 Nisanda hemen temiz su akacak. Her seçim döneminde petrol buluyorlar, Karadeniz’de gaz buluyorlar, Akdeniz’de gaz buluyorlar. Kepez’e de uzaydan su getirecekler herhalde.”

 

 

ÇAMUR DERYASINDAN EŞİ OLMAYAN BİR MAHALLE DOĞDU…

 

Kepez halkına daha iyi hizmetler sunmak adına Halk konseptlerini hayata geçirmeye başladıklarını dile getiren Birol Arslan;“Kepezimizin hızla gelişen ve modern bir mahallesi olan Hamidiye Mahallesinde Halk konseptimizin 9. Halkası olan Halk Çay evini açıyoruz. 2019 yılında göreve geldiğimde Hamidiye mahallesinin çok ciddi alt ve üstyapı sorunları vardı. Hamidiye Mahallesini bugünkü durumuna kavuşturmak adına çok çalıştık. Buradaki önemli sorunları hızlı bir şekilde gidermek için belediye Kaynaklarımızı doğru kullandık. Bu mahallemizde apartmanından çıkan hemşerimiz ayağına poşet geçirip arabasına biniyordu. Durum tam da böyleydi. İnsanlarımız Apartmandan çıkıyor, yol yok, bu bulunduğumuz alanların hepsi çamur deryası, bir toprak deryasıydı. Gözümüzü kararttık, alt ve üst yapı çalışmaların başlattık. Şu anda sevgili Hamidiyeliler, Çanakkale’nin en değerli, en kıymetli, mahallesini hep birlikte bu noktaya Taşıdık. Hamidiye Mahallesinde neler yaptık hemen onları da hatırlatayım, çünkü gerçekten de bu noktaya kolay gelinmedi. Altyapımızı yaptık. Yolları tamamladık ve bu bölgede çok ciddi bir ağaçlandırma yaptık. Hamidiye mahallesi sakinlerinin belediye hizmetlerine kolay ulaşmasını sağlamak için Hizmet noktası açtık. Hizmet noktasının açılması ile Hamidiye Mahallesi sakinleri ve yeni taşınan vatandaşlarımız kepez merkezdeki ana hizmet binamıza gelmeden tüm gerekli işlemleri bu hizmet noktasından gerçekleştirebildiler. Halk masamız vasıtası iler Hamidiye de yaşayan vatandaşlarımızın şikayetlerini, ihtiyaçlarını ve taleplerini aldı. Bu mahallemizdeki sorunları bu şekilde hızlıca çözerek vatandaşların hayatını kolaylaştırdık. Hamidiye Mahallemize yeşil alanları kazandırdık, parklara açtık. Ve bugün de bu bölgede eksik olan Halk Konseptimizin 9. Halkası olan Halk Çay Bahçemizi Hamidiye Başta olmak üzere tüm Kepezlilere ve vatandaşlarımızın hizmetine sokmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz.”

 

 

TOKİ BÖLGESİNE BİLİM PARKI MÜJDESİ…

 

Başkan Arslan, Kepez’e yönelik hizmetlerinin devam edeceğini ve TOKİ bölgesine bir bilim parkı yapacaklarını müjdeledi. Arslan, Kepez’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarının hızla devam edeceğini belirterek, “Beş yıl önce hangi duygular ile hangi heyecan ile Kepezli vatandaşlarımın karşısına nasıl çıktıysam bugün’ de aynı duyguları hissediyorum. Beş yıl önceki aynı duygular ve aynı heyecan ile anılım ak, başım dik. Karşınızdayım. En kısa süreçte TOKİ 960 içindeki alana bölgenin en güzel Bilim parklarından birini açıyoruz. TOKİ 960 sakinlerine ve gençlerimize çocuklarımıza bu müjdeyi veriyorum. Enerji- Sa firmasıyla burada bir protokol imzaladık ve bu parkın tüm mali harcamasını Enerji-Sa firması gerçekleştiriyor. Bende bu önemli bilim Parkını kepeze kazandıran Enerji-Sa firmasına teşekkür ediyorum. İnşallah En kısa süreçte Bilim parkımızın açılışında beraber olmayı umut ediyorum” dedi.

 

 

HALK KONSEPTİNİN 9. HALKASI…

 

Kepez beldesinde HALK işletmelerine bir yenisi daha eklendi. Kepez Hamidiye Mahallesi Oğuz Kağan Sokak’ta bulunan Halk Çay Evi, toplamda 2400 metrekarelik bir alana sahip. Bu alanda bir büfe, bir depolama alanı, bir erkek, bir kadın ve bir engelli tuvaleti bulunuyor. Ayrıca, otopark alanı olması yanında elektrikli araçların şarj edilebilmesi için bir araç şarj istasyonu bulunduruyor.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın göreve geldiği günden itibaren beldede açılmaya başlanan halk işletmeleri sayesinde dar bütçeli vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş