Hastaneden ATtılar..!

Devlet Hastanesi bahçesine giren iki başıboş at, hastaların meraklı bakışlarına birazda endişeli kaçışlara neden oldu..!

Hastaneden ATtılar..!
Yayınlama: 02.01.2017
4.509
A+
A-

Çanakkale Devlet Hastanesi bugün akşam saatlerinde iki davetsiz misafiri ağırladı. Bağlandıkları yerden kurtularak kaçtıkları sanılan iki başıboş at hastanenin bahçesine girdi. Meraklı bakışlara aldırmadan bahçe içesindeki yeşil alanlarda otlayan atları bazı hastalar keyifle bazıları ise korkuyla izledi. Atları sevmeye kalkanlar kadar uzaktan geçerek kaçanlarda vardı.

 

Uzun süre bahçe içerisinde dolaşarak otlayan atlara sonunda hastanenin özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Ancak hayli aç oldukları gözlenen hayvanları otlardan uzaklaştırmak kolay olmadı. Sonunda görevlilerden biri yularından tuttuğu atı çekerken diğer görevlide arkalarından kovaladı. Diğer atında eşini takip etmesiyle bahçeden çıkarıldılar ve otlamaları için tekrar yakındaki halk bahçesi içerisine bırakıldılar.

 

Görevliler atların sahiplerinin bulunması için yetkililere haber verirken vatandaşlar yaşananları kendi aralarında; “Herhalde muayene için veterinere gidecekken yolu şaşırıp hastaneye geldiler” diyerek esprili bir şekilde yorumladılar.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş