HAYDİ ÇANAKKALE

Voleybol Sultanlar Liginde fırtına gibi esen Boğazın Sultanlarının Avrupa macerası başlıyor. Avrupa’nın 2 numaralı kupası olan CEV Cup Challenge Etabı ilk maçında yarın Bulgaristan Ekibi Levski Sofia ile karşılaşacak olan mavi beyazlılar Çanakkale’nin adını bir kez daha altın harflerle tarihe kazımak için ter dökecekler.

HAYDİ ÇANAKKALE
Yayınlama: 13.12.2016
2.495
A+
A-

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Çanakkale Belediyespor tarihinde ilk kez Avrupa Kupası maçına çıkıyor. Balkan Kupasını müzesine götürerek Avrupa Bayanlar CEV Challenge Kupasına katılma hakkı kazanan Boğazın Sultanları Son 32 turu ilk karşılamasını Levski Sofia ile yapacak. Bu zorlu karşılaşma 14 Aralık Çarşamba Günü (yarın) saat 17:00 de Anafartalar Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Karşılaşmanın rövanşı 10 Ocak 2017 Salı günü Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da, Hristo Botev Sofia Spor Salonu’nda oynanacak. Temsilcimiz, rakibine her iki maçın sonunda puan olarak üstünlük kurarsa, adını 2017 CEV Bayanlar Challenge Kupası’nda son 16 takım arasına yazdıracak. Çanakkale Belediyespor turu geçmesi halinde, Olympiacos Piraeus (Yunanistan) – CSM București (Romanya) eşleşmesinden tur atlayan takımla çeyrek finale kalma mücadelesi verecek.

 

Hedefimiz büyük

 
Bu turnuvaya çok önem verdiklerini belirten Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan ‘‘Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Özellikle uluslararası başarılara ihtiyacımız var. Biz de kulüp olarak ay-yıldızlı armayı taşıdığımız için ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Hedefimiz kupada final oynamak. Bu sene hem Avrupa kupalarında hem de ligde iyi mücadele edecek bir takım kurduk. Bunun sonucunda da iyi bir başlangıç yaparak 8 maçın 6’sını kazandık. Önemli maçlar kazandık. Yarın izleyicilerimize iyi bir karşılaşma izlettirmek istiyoruz. Çanakkale Belediyespor’un gücünü oyuncularımız ortaya koyarlar. Kendileri için, kent için oynarlarsa başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi.
 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş