HEM ARABASINDAN HEM PARASINDAN OLDU

Çanakkaleli işadamının hem aracını hem parasını çaldılar. Aracın olduğu otoparka gelen şahıs aracın kendisinin olduğunu öne sürerek çekiciyle aracı alıp götürdü. Aracın içersinde yüklü para olduğu ortaya çıktı.

HEM ARABASINDAN HEM PARASINDAN OLDU
Yayınlama: 20.07.2017
7.541
A+
A-

15 Temmuz gecesi saat 01:30  sularından merkezde bulunan Büyük Truva Oteli’nin otoparkında park halindeki aracın, kendisine ait olmamasına rağmen; ‘aracın sahibiyim’ diyerek çekici getirten şüpheli şahıs, çekicinin gelmesiyle birlikte aracı ve içinde bulunan 212 bin 400 Tl’yi kaçırarak olay yerinden uzaklaştı. Araç sahibi olan Hasan Hüseyin Gaga olay gecesinin sabahında otelin otoparkına bıraktığı aracı almak için geldiğinde, aracın otoparkta olmadığını fark ederek durumu derhal otel yetkililerine bildirdi.

Otel yetkililerinde gelen açıklamaya göre, “dün gece 01:30 sularında ‘arabanın sahibiyim’ diyen bir şahsın çekici çağırarak aldığını belirtti.”

Araç sahibi Hasan Hüseyin Gaga, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çanakkale Gaga Grup Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Gaga, geçtiğimiz 15 Temmuz akşamı başından geçen hırsızlık olayını Çanakkale Tv kameralarına anlattı.

Gaga: “15 Temmuz gece yarısı başımızdan talihsiz bir olay geçti. ” diyerek şu sözlere yer verdi. 

 

“212 Bin 400 Tl’miz Arabadaydı”

“15 Temmuz gece yarısı başımızdan talihsiz bir olay geçti. Merkezde bulunan Büyük Truva Oteli’nde yemek organizasyonundaydık o akşam.Özel  kullandığım,şahsıma ait kullandığım aracı otoparka bıraktım.Oradan da saat 12:30 ‘gibi ayrıldım otelden. Arabam otelde kalmıştı. Oradan yat limanındaki tekneme geçtiğimde, geceyi orada geçirdim. Sabah 15 Temmuz saat 12:30 sularında otoparka  geldiğimde aracın orada olmadığını, arabanın gece 01:30 sularında bir çekiciyle; ‘Arabanın sahibiyim’ diye gelip alan birini kamera kayıtlarından gördük. Orada şirket bünyesine ait meblağda araç kasasındaydı. Miktar olarakta o gün 212 bin 400 Tl’miz arabadaydı.

Konu adli merceğe finanse ettiğinden kişi ve kurumlarla alakalı pek fazla bilgi vermemiz mümkün değil. Ama adli süreç sonunda gerekli basın açıklamamızı da yapmakta memnuniyet duyacağız.

 

“Maduriyet Yaşadık”

 

“Maduriyet yaşadık, bununla alakalı da Cumhuriyet Başsavcılığı’mıza müraacatımız var. Otel yönetimiyle konuştuk, iyi niyetleri olduklarından; onlardan kaynaklı pek fazla mağduriyetimiz yok ama araç sahibi olarak bilgimiz olması gerekiyordu. Onlarında bir boşluk anında bu talihsiz olay meydana geldi.” dedi

 

“Ciddi Meblağımız Gitti”

 

Kaybımız maddi kayıp olarak ciddi meblağımız gitti. Onun kayıtları mevcut, tanıklarımız var. Onlarla alakalı adli süreç devam ediyor. Umarım  gerekli işlemler kısa sürede hallolmuş olacak diye konuştu.”

KAYNAK

http://www.canakkaletv.com.tr/yok-boyle-bir-soygun-arabanin-sahibiyim-dedi-cekiciyle-aldirtti-aracin-icinde-212-bin-tl-vardi/4197/

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş