Hayırlı Olsun…

Seçim sürecinde Bülent Turan’ın basın danışmanlığını yaparak başarılı çalışmalara imza atan Vanlıoğlu, TRT’de görevlendirildi…

Hayırlı Olsun…
Yayınlama: 18.01.2017
4.777
A+
A-

Ahde vefa örnekleriyle dolu AK Parti, davaya hizmet eden hiç kimseyi yarı yolda bırakmıyor. Seçim kaybetse dahi eski belediye başkanlarını, görev süresi biten eski teşkilat başkanlarını, milletvekillerini ve her kademeden partiliyi kamu veya kamu şirketlerinde istihdam eden AK Parti, yine vefalı çıktı ve geleneği bozmadı.

 

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde ilk olarak Bülent Turan ile tanışan Çanakkale, onunla birlikte basın danışmanı Uğur Vanlıoğlu’nu da tanımıştı. Vanlıoğlu, kimi zaman yüz yüze kimi zaman ise telefon ve mail trafiği üzerinden basın mensuplarına haber akışı sağlamış, seçim sürecinde Turan adına başarılı bir çalışma yürütmüştü.

 

Süreci çok iyi yöneten Uğur Vanlıoğlu, AK Parti Grup Başkanvekilliğine kadar yükselen Bülent Turan’ın milletvekili seçilmesinde önemli bir pay sahibi olurken aynı zamanda kendisi de kazanmış oldu. Turan, Vanlıoğlu’nun bu başarısını takdir etti ve karşılıksız bırakmayarak TRT’de iyi bir pozisyonda göreve gelmesini sağladı.

 

Türkiye Radyo Televizyon Kurumunda çalışmaya başlayan Uğur Vanlıoğlu’ndan boşalan basın danışmanlığı görevine yeni bir isim getirilirken bizlerde Çanakkale basın mensupları olarak kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş