HEDEFİMİZ; HUZURLU EVLER, MUTLU AİLELER…!

HEDEFİMİZ; HUZURLU EVLER, MUTLU AİLELER…!
Yayınlama: 31.01.2023
Düzenleme: 05.02.2023
1.359
A+
A-

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi Projesi kura çekiminin 1 Şubat Çarşamba günü saat 10’da İÇDAŞ kongre merkezinde yapılacağını duyurdu…

 

ÇEKİLİŞLER 1 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK…

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından milletimize duyurulan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen “Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi Projesi” kapsamında “İlk Evim, İş Yerim, İlk Arsam” kura çekilişi 1 Şubat Çarşamba günü saat 10’da İÇDAŞ kongre merkezinde yapılacak.

 

SADECE BETONDAN, TUĞLADAN DÖRT DUVAR YAPILMIYOR…

 

Çanakkale’mize ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını niyaz ediyoruz. Projeyle vatandaşlarımızın aileleri ile huzur içinde mahalle kültürünü teneffüs ederek yaşayabilecekleri konutlar inşaa edilecek. İnşaa edilecek konutlar sadece betondan, tuğladan dört duvar yapılmıyor, ayrıca vatandaşlarımızın huzurla dolu mutlu olacağı yuvalar olacak. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, ilgili bakanlıklarımıza çok teşekkür ediyoruz.”

 

TOPLAM 1250 ADET SOSYAL KONUT YAPILACAK…

 

Yapılacak konutların hangi ilçelerde kaç adet yapılacağına dair detayları da paylaşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş; “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında, Çanakkale Merkez İlçemizde 370 adet, Ayvacık’da 188,  Biga’da 104 adet, Ezine’de 348 adet, Gelibolu’da 80, Gökçeada ise 160 adet olmak üzere toplam 1250 adet sosyal konut yapılacak.

 

9 BİN ADET ARSANIN KURA ÇEKİMİ YAPILACAK…

 

İlk Evim Arsa Projesi kapsamında ise, Merkezde 3500 adet, Biga, Bayramiç, Bozcaada, Çan, Ezine, Gelibolu, Lapseki ve Yenice İlçelerinde 5500 adet olmak üzere İlimiz genelinde toplam 9000 adet arsanın kura çekimi yapılacak. Tekrardan Çanakkale’mize ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını niyaz ediyoruz.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.