HELAL OLSUN SİZE

Doğtaş Kelebek Mobilya çalışanları arka arkaya gelen şehit haberlerinin ardından yılsonu kutlama yemeğini iptal etmekle kalmadı, bu etkinliğe ayırdıkları bütçeyi şehit ailelerine bağışlama kararı aldı.

HELAL OLSUN SİZE
Yayınlama: 23.12.2016
3.664
A+
A-

 

Yıl sonu kutlama yemeği için program yapan Doğtaş Kelebek Mobilya çalışanları, planlanan etkinliği iptal ederek, bu etkinliğe ayırdıkları bütçeyi, Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısında hayatlarını kaybeden askerlerin ailelerine destek olmak amacıyla göndermeye karar verdi.

 

Türkiye’de zor zamanların yaşandığını ancak bunun birlik ve dayanışma ile aşılacağını belirten Doğtaş Kelebek Genel Müdürü Ersin Serbes, tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte terör saldırısında hayatını kaybeden askerlerin ailelerinin acılarını yürekten paylaştıklarını ve ellerinden gelen yardımı yapmak üzere harekete geçtiklerini söyledi.

 

Yapılan yardım ile şehit ailelerine destek olmayı amaçladıklarını vurgulayan Ersin Serbes “Yaşanan terör saldırısını tüm arkadaşlarımla şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumda böyle kayıplar yaşamak bizleri kahrediyor. Hayatlarını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş