ÇOMÜ ÇANAKKALE’Yİ YÜZDÜRECEK

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesi Yüzme Havuzu, yaklaşık 3 ay süren tadilattan sonra yeni haline kavuştu. Çanakkaleli vatandaşların da faydalanabileceği havuz profesyonel bir tesis haline geldi.

ÇOMÜ ÇANAKKALE’Yİ YÜZDÜRECEK
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 22.01.2023
7.127
A+
A-

Havuzun tadilat ve yenileme sürecinin ardından ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar’ın yanı sıra çok sayıda ÇOMÜ’lü yöneticinin katılımıyla bir tanıtım programı düzenlendi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Dardanos Yerleşkesi’nin ÇOMÜ’nün 25’nci yılında da deniz, doğa, bilim ve sporun merkezi olmaya devam edeceğini belirtti. Acer, Dardanos Yerleşkesi Yüzme Havuzunun yenilenme çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3 ay süren bir tadilat sonrası üniversitemizin Dardanos Yerleşkesi’nde tüm eksikliklerimizi tamamladık. Şu an yarı olimpik yüzme havuzu, sauna, duş, soyunma odaları, dinlenme alanlarıyla birlikte Dardanos yüzme havuzu, profesyonel bir tesis haline geldi. Personelimizin ve öğrencilerimizin sıklıkla faydalandığı havuz hizmetinden tüm Çanakkalelerin de faydalanabileceğini belirtmek gerekir. Denize sıfır bir yerleşkede, yarı olimpik bir havuz olması, tenis, futbol, basketbol gibi spor sahalarının olması, kafeterya, yemek hizmeti, oyun alanları gibi pek çok hizmeti veriyor olması benzerine sık rastlanır bir durum değil. Bu sebeple Dardanos Yerleşkesi kentin en iyi faaliyet alanı olmaya aday. Biz yönetim olarak burayı geliştirmek için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Öğrencilerin de, ailelerin de kaliteli zaman geçirmesi için ne gerekiyorsa burada var. Bundan sonra Çanakkalelilerin ve ÇOMÜ’lülerin Dardanos’u daha sık kullanmasını istiyoruz. Mavi ve yeşilin buluştuğu Dardanos Yerleşkesi, üniversitemizin 25’nci yılında da deniz, doğa, bilim ve sporun merkezi olmaya devam edecek” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş