HERŞEYLERİ SAHTEYMİŞ

Aralarında Çanakkale’nin de bulunduğu7 ilde suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 14’ü örgüt kurucusu ve yöneticisi 37’si örgüt üyesi olmak üzere toplam 51 şüpheliden 28’i yakalandı. Zanlıların üzerinden deste deste para çıktı.

HERŞEYLERİ SAHTEYMİŞ
Yayınlama: 09.02.2018
4.531
A+
A-

İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen sahte para operasyonunda 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 5 milyon 200 bin lira sahte para ele geçirildi. Çanakkale, Kocaeli, Van, Kars, Kayseri ve Samsun’da 62 adrese sabah saatlerinde baskın yapıldı. Operasyonda ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’, ‘kurulan örgüte üye olmak’, ‘parada sahtecilik’ suçları ile ilgili K.C. isimli şahsın örgüt liderliğini yaptığı ve 14’ü örgüt kurucusu ve yöneticisi 37’si örgüt üyesi olmak üzere toplam 51 şüpheliden 28’i yakalandı. Devam eden operasyonlar kapsamında 23 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

PARALAR SAHTE ÇIKTI

Polis ekipleri yapılan aramalarda yaklaşık 5 milyon 200 bin lira sahte para, 2 pompalı tüfek, 2 tabanca, 150 uyuşturucu hap ile sahte kimlikler ve ehliyetler ele geçirdi. Hakkında gözaltı kararı bulunan 23 kişinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Vatan Caddesi’nde bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilen 28 kişinin ise sorgusu devam ediyor.  

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.