İFTİRALAR ATACAKLAR, ÇOLUĞUNUZA ÇOCUĞUNUZA BULAŞACAKLAR..!

İFTİRALAR ATACAKLAR, ÇOLUĞUNUZA ÇOCUĞUNUZA BULAŞACAKLAR..!
Yayınlama: 14.02.2024
Düzenleme: 15.02.2024
1.642
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, seçim sürecinde iftiralarla partilerini lekelemeye, adaylarını yıpratmaya çalışanlar çıkabileceğine dikkat çekti.

Menfaat çeteleri tektir diyen Gider, kendi çıkarları uğruna bizden gibi görünüp rakiplerine çalışanlar da olacak uyarısında bulunarak; “Bunlar eğer kendilerinin olmayacaksa, yemeyeceği yemeği zehirlemek isterler” dedi.

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Gelibolu’da partisinin belediye başkan adayı Ali Kamil Soyak, Gelibolu Öğretmenevi’nde 700 kişinin katıldığı programda, Gelibolulularla bir araya geldi.

Gider, burada yaptığı konuşmada, Gelibolu’ya güzel hizmetlerin yakışacağını ama gezildiğinde bunların hiç birini göremediklerini ifade etti. İş yapmak istemeyenin bin tane malzeme bulduğunu belirten Gider, “Ancak bin tane sebep, ‘Bir tane yaptık’ kelimesini karşılamaz. İstediğiniz kadar mazeret üretin, bir kelime, bin mazeretten daha kıymetlidir. O da yaptık’ kelimesi” dedi.

 

 

GELİBOLU’DA PAZAR YERİ YOKKEN, EVREŞE DE HERŞEY VAR…

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olduğu dönemde Evreşe Belediye Başkanı Soyak’ın kendisini ziyaret ettiğini aktaran Gider, sözlerine şöyle devam etti: “O kadar heyecanla anlatıyor ki şunu yapacağız, bunu yapacağız. Dedim ki ‘Doktor sakin ol. Sen köye belediye başkanı oldun, en fazla meydana taş döşersin. Onu da zaman içinde yaparız dert etme’. Ama bir süre sonra ben Evreşe’ye gittim ve gördüm ki ne Evreşe köyü kalmış ne de oranın derdi meydanın taşıymış. Burada doktoru anlatıp, övüp mevcut belediye ile kıyaslayacak halim yok. Çünkü koskoca Gelibolu’da kapalı pazar yeri yokken, Evreşe’de eğer konferans salonu, opera salonu varsa bunların kıyaslanacak bir tarafı yok zaten. Hangi hizmetten bahsedeceğiz, neyi kıyaslayacağız, neyi ölçeceğiz? Spor salonlarını mı ölçeceğiz, sosyal belediyeciliği mi ölçeceğiz? Adam Tunceli’de nohut ekiyor diye komünist belediye başkanı dediler. Bizim ki kasap çalıştırıyor vatandaşına eti bedavaya yakın paraya satıyor. Hiç para almayacak da mevzuat müsait değil. Bunu mu kıyaslayacağız? Burada hizmet falan kıyaslamayacağız.”

 

 

YAPTIKLARINI ANLATAMAYACAKLAR ÇÜNKÜ YAPTIKLARI BİR ŞEY YOK…

 

Bir seçim kampanyasına girildiğini ve Gelibolu adayının Ali Kamil Soyuak olduğunu dile getiren Gider, “Adayımız belli. Karşı tarafın da adayı belli. Burada konuşacak olduğumuz şu; kimsenin eksisiyle, kimsenin yanlışıyla derdimiz yok. Biz yapacaklarımızı anlatacağız. Karşı taraf ne anlatacak biliyor musunuz? Yaptıklarını anlatamayacak çünkü yaptıkları bir şey yok. Yapacaklarını da anlatamayacak çünkü yapacak bir ufuk da yok. Onlar gece gündüz olmayan şeyler üzerinden gidecekler. ‘Atatürkçülük’ ve ‘demokrasi’ diyecekler ki bizim onlardan çok daha fazla Atatürkçü ve demokrat olduğumuzu unutarak bunu söyleyecekler. Sihir ve illüzyon peşinde koşacaklar. Yani bizi olmadığımız gibi anlatmaya uğraşacaklar.”

 

BİZDEN GÖRÜNÜP, ONLARA ÇALIŞANLAR DA OLACAK…

 

“Muhakkak ki bizden görünüp, onlara çalışanlar da olacak. Çünkü menfaat çeteleri tektir. Onların partisi yoktur, onların doğrusu yoktur, onların milleti yoktur, onların milliyeti yoktur, onların inançları yoktur. Onların inançları da milliyetleri de dertleri de kendileridir. Eğer kendilerinin olmayacaksa, yemeyeceği yemeği zehirlemek isterler. Bunun peşine düşecekler. Biz bunların hiç birine aldırmayacağız, hiç birine cevap vermeyeceğiz. İftiralar atacaklar, çoluğunuza çocuğunuza bulaşacaklar. Bunun sebebi şu, sizi susturmak. Kendi iddialarıyla uğraşırken, onlar seçimi alıp gitmek isteyecekler. Eğer siz onların iddialarına cevap vermeye kalkarsanız, vakit geçirirsiniz. Hiç takmayacaksanız. Eğer bu salonu dolduranlarla ilgili bir iddia varsa yıllardır söyleselerdi. Bundan sonraki iddiaların tamamı iftiradır. Onun zamanı bugün değil.”

 

 

ÖDENEKLE İŞ OLMAZ, İŞ YÜREKLE, BEYİNLE YAPILIR…

 

Seçim sürecindeki işlerinin, hayata geçirecekleri projeleri anlatmak olduğunu vurgulayan Gider, “Bunun ispatı ne? Yaptıklarımız, itsinler, gezsinler. 2000 nüfuslu Evreşe’de neler yapılmış. Ödeneklere baksınlar bakalım daha fazla mı ödenek geldi. Hayır. Ödenekle iş olmaz, iş yürekle yapılır, iş beyinle yapılır. “ dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş