İL BAŞKANI DEĞİL MEMURSUN…!

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural Ak Parti İl Başkanı Naim Makas’ı çok sert ifadelerle eleştirdi. Ural, “Siyaseti memur olarak yapmadığınızı düşünüyordum ama yanılmışım” şeklinde konuştu.

İL BAŞKANI DEĞİL MEMURSUN…!
Yayınlama: 16.10.2020
4.019
A+
A-

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural Ak Parti İl Başkanı Naim Makas’ı çok sert ifadelerle eleştirdi. Ural, “Siyaseti memur olarak yapmadığınızı düşünüyordum ama yanılmışım” şeklinde konuştu.

 

NE ŞEHİDİMİZİ NE GAZİMİZİ ZİYARET ETTİ

İktidar partisi il başkanı ile ana muhalefet partisi il başkanı fena kapıştı. Ak Parti il Başkanı Naim Makas’ın “Bugüne kadar ne bir şehit ailemizi ne de bir gazimizi ziyaret eden Sayın Ural’ın, partisinin kurucusu Atatürk’ün adını zikretmekten imtina eden İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ziyaretini, övgü dolu sözlerle paylaşmasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum” şeklinde açıklamasının ardından CHP İl Başkanı Ural zehir zemberek bir açıklama da bulundu.

 

YAKIŞMADI BAŞKAN HEM DE HİÇ YAKIŞMADI…

 

MAKAS’ı çok sert ifadelerle eleştiren Ural şunları söyledi; “YAKIŞMADI Sn. Başkan NAİM MAKAS.. Hemde hiç yakışmadı, Eceabat’lı şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Onur Kıran’ın cenazesinde birlikteydik ve selamlaştık.. ‘’Bu güne kadar ne bir Şehit ailesini nede bir gaziyi ziyaret etmediğimi, söylemeniz gençliğinize, İl Başkanı olarak size hiç yakışmadı, ayrıca da kimi nerede nasıl ziyaret edeceğimi size soracak, sorgulatacak değilim..Çanakkale küçük yer insanımız birbirini tanıyor, siyaseti memur olarak yapmadığınızı düşünüyordum ama yanılmışım.”

 

DAVAMIZA MEMURUZ…

 

Bugün bir kez daha açıklamada bulunan Ak Parti İl başkanı Naim Makas şunları söyledi “OLDU MU Sn. Başkan METİN ÜMİT URAL; Merak etmeyiniz, Çanakkaleliler olarak istisnalarınızın farkındayız! Serzenişimizdeki asıl amacımız sizin tepki/sizlik ‘lerinizdeki tutarsızlığınızdı. Bizim ifadelerimize vermiş olduğunuz tepkiyi; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere milli değerlerimizi tüm tavırlarıyla değersizleştirmeye çalışan Chp İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu’na vermemiş olmanızı ortaya koymaktaki kastımız tam da buydu. Tepki vermeniz gerekene olan kayıtsızlığınızdı… Bizi yanıltmadığınız için teşekkür eder, Davamıza MEMUR GENÇLER olduğumuzu bilmenizi isteriz. Selam ve dua ile…”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş