İL BAŞKANLIĞINDAN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA..!

İL BAŞKANLIĞINDAN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINA..!
Yayınlama: 16.03.2023
Düzenleme: 17.03.2023
1.278
A+
A-

DEVA Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Av. Berkan Karaca, siyasi mücadelesini TBMM’ye taşıyarak milletin dertlerine deva olmak için milletvekili aday adayı oldu…

 

Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi, 2020 yılında yoğun bir çalışma ve istişare sonucunda Çanakkaleli Avukat Berkan Karaca’yı Çanakkale Kurucu İl Başkanı olarak atamıştı. Karaca, kısa sürede ilçe örgütleri ve teşkilatların kuruluşunu tamamlamış ve 3 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinde, rakiplerini kıskandıran başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

 

 

Siyasi performansıyla Genel Başkan Ali Babacan’ın, yapıcı politikaları ve sempatik tavırlarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Berkan Karaca, 14.05.2023 tarihinde yapılacak olan 28. Milletvekili Genel seçiminde aday adayı oldu. Karaca, başvurusunu DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanlığına bizzat yaparak Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığına iletti.

DEVA Partisi Milletvekili Aday Adayı Bekan Karaca; “Artık sadece Çanakkale’miz için değil ülkemizin sorunlarına, milletimizin dertlerine deva olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

 

BERKAN KARACA KİMDİR..?

 

DEVA Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı A. Berkan Karaca, 1986 yılında Çanakkale’de doğdu.

İlk ve ortaöğrenimini Çanakkale’de tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2010’da mezun oldu.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Alanı’nda yüksek lisans eğitimini tamamladı.

2011’de İstanbul Barosu’nda staj eğitimi ile başladığı Serbest Avukatlık mesleğine 2014’den itibaren Çanakkale’de devam etmekte.

Evli ve iki çocuk babası.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş