İLAÇLARINI İÇMEYİNCE CANAVARA DÖNÜŞTÜ..!

İLAÇLARINI İÇMEYİNCE CANAVARA DÖNÜŞTÜ..!
Yayınlama: 13.03.2024
Düzenleme: 13.03.2024
3.929
A+
A-

Çanakkale’de yaşanan korkunç cinayetin sır perdesi aydınlandı. Oğlu tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülen kadınına yüklü miktarda miras kaldığı ve para nedeniyle aralarında tartışma çıktığı ileri sürüldü.

Hukuk Fakültesi öğrencisi olan 25 yaşında ki anne katilinin psikolojik destek aldığı öğrenilirken iddiaya göre bir süredir ilaçlarını kullanmadığı için cinayet günü kendini kaybederek cinnet geçirdi…

 

Hukuk fakültesi öğrencisi Furkan S. ile annesi Canan K. arasında para yüzünden başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı. Cinayetin, Canan K’nin geçtiğimiz yıl babasından kalan mirasın paylaşımı yüzünden işlendiği ortaya çıktı. İşte kan donduran cinayetle ilgili ayrıntılar…

Korkunç cinayet dün sabaha karşı Gelibolu Camikebir Mahallesi Fikirli Sinan Sokak’taki bir apartmanın birinci katında meydana gelmişti.

 

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORLARDI…

 

İddiaya göre Canan K. (48) 10 yıl önce eşinden ayrılarak iki çocuğuyla birlikte İstanbul’dan memleketi Gelibolu’ya taşındı. Oğlu Furkan S. (25) Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim görürken, abisi İstanbul’da oto alım satım işleriyle uğraşıyordu.

İddiaya göre anne ve oğlu uzun süredir psikolojik destek alıyordu. Genç çocuk sağlık sorunları nedeniyle dönem dönem okula gitmiyordu.

 

 

MİRAS BAŞLARINA DERT OLDU…

 

Geçtiğimiz yıl Canan K. babasını kaybetti ve kendisine yüklü miktarda miras kaldı. Genç kadın bu mirastan kendine kalan daire ve arazilerin kiraları ile geçinirken; iddiaya göre mirasın paylaşımı konusunda da kardeşiyle sorunlar yaşıyordu.

 

TARTIŞMA ÇIKTI…

 

Dün sabah saatlerinde Furkan S. ile annesi arasında miras paylaşımı ve para konusunda tartışma başladı. İddiaya göre bir süredir ilaçlarını kullanmayan genç çocuk, tartışma sırasında kendisini kaybetti.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü esnada mutfaktan bulduğu bıçağı kapan Furkan S. annesini kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Ardından da karakola giderek teslim oldu ve polislere cinayeti itiraf etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş