İLK FUAR İLK ÖDÜL… BAYRAMİÇ FUARA DAMGA VURDU..!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı #Emit2022’e Çanakkale’den bireysel olarak katılan tek ilçe olan Bayramiç, Mehmet Akif Ersoy Evi temalı özel tasarım standı ile 14 ülke, onlarca şehir ve yüzlerce stant arasından ödüle layık görüldü…

İLK FUAR İLK ÖDÜL… BAYRAMİÇ FUARA DAMGA VURDU..!
Yayınlama: 11.02.2022
2.530
A+
A-

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı #Emit2022’e Çanakkale’den bireysel olarak katılan tek ilçe olan Bayramiç, Mehmet Akif Ersoy Evi temalı özel tasarım standı ile 14 ülke, onlarca şehir ve yüzlerce stant arasından ödüle layık görüldü…

 

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı iki yıl aradan sonra ziyaretçileriyle buluştu. TÜYAP İstanbul Uluslararası Fuar Merkezi’nde 12 Şubat’a kadar devam edecek Emitt Fuarı’na Çanakkale Valiliği standı dışında bireysel olarak katılan tek ilçe olan Bayramiç Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Evi konseptinden oluşan özel tasarım stant ile hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin büyük ilgi ve beğenisini topladı.

 

 

EN İYİ STANT ÖDÜLÜ BAYRAMİÇ’İN…

 

Bayramiç’in tanıtımı için verilen emeklerin karşılığını alındı ve ziyaretçi akınına uğrayan Bayramiç standı ödül kazanarak Çanakkale’ye halkı bir gurur yaşattı.

 

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı #Emit2022’ye katılan 14 ülke, onlarca şehir ve yüzlerce stant arasında, Bayramiç’in tanıtımı için gerçeğine uygun olarak inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Evi temalı stant, destinasyonlar dalında “En İyi Stand Dekoru” ödülüne layık görüldü. Fuar Yönetimi tarafından ödül Bayramiç Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz’ takdim edildi.

 

Gördükleri ilgi ve bölgeye turistik hareket kazandıracak ilçenin tanıtımına yönelik temasların verimliliğinden memnun kalan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’un önümüzde ki fuarlara da katılmayı planladığı öğrenildi. Bayramiç’in başlattığı tanıtıma dayalı ekonomik kalkınma hareketinin diğer ilçelere de örnek olması bekleniyor.

 

 

ÇANAKKALE’DEN KATILAN TEK İLÇE BAYRAMİÇ…

 

Dünya turizm sektörünün yakından takip ettiği fuara, Çanakkale’den katılan tek ilçe olan Bayramiç Belediyesi, ilçesinin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini ön plana çıkarmak için büyük emek sarf etti. Bayramiç’te bulunan Mehmet Akif Ersoy Evini ana tema olarak belirleyen belediye, standını bu şekilde özel olarak tasarladı ve çeşitli materyaller ile birlikte vatan şairi Ersoy’un birebir ölçülerde ki gerçekçi balmumu heykelini sergiledi.

 

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz tarafından misafir ve ziyaretçilerin bizzat ağırlandığı stantta, bin pınarlı İda olarak bilinen Kazdağları, tarihi Hadımoğlu konağı, üreten kadın pazarı, eşsiz doğasıyla gölet ve barajları tanıtılırken ilçenin meşhur tatları olan Bayramiç beyazı, helvası, elması ve daha pek çok lezzet ikram olarak sunuldu.

 

 

BAYRAMİÇ’İN AĞIR MİSAFİRLERİ VAR…

 

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda Bayramiç standı ziyaretçilerin büyük ilgi ve beğenisini toplarken yoğun şekilde üst düzey misafirleri ağırlamanın da gururunu yaşadı.

Standı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile ilçenin tanıtımına yönelik görüşen Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, kendisine Bayramiç Üreten Kadınlar Pazarı’nın el emeği ürünlerini hediye ederek ilçeye davet etti ve ziyaret sözünü aldı.

 

Diğer ziyaretçiler arasında Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, çeşitli illerin belediye başkanları ve turizmciler yer aldı. Ziyaretlerin artarak devam ettiği bildirildi.

 

 

EMİTT 14 ÜLKEYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR…

 

Rusya, Malta, Bulgaristan, Şeyşeller, Sırbistan, Kosova, Pakistan, Ürdün, KKTC, Filistin, Azerbaycan, Güney Afrika, Makedonya, Bosna Hersek olmak üzere toplam 14 ülkeye ev sahipliği yapan 25’inci EMITT Fuarında, ülkeler, iller, ilçe ve beldeler kurdukları stantlarda, coğrafi özelliklerini, tarihsel ve kültürel ögelerini, yemeklerini ve folklorlerini tanıtarak ziyaretçilerine renkli bir fuar deneyimi yaşatıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş