İŞADAMINA MERMİ YAĞDIRDILAR..!

İŞADAMINA MERMİ YAĞDIRDILAR..!
Yayınlama: 09.02.2024
Düzenleme: 10.02.2024
11.283
A+
A-

Çanakkale’de bağımsız belediye başkan adayı olan iş adamının bulunduğu lüks araca dün gece geç saatlerde silahlı saldırı düzenlendi.

Çapraz yaylım ateşe tutulan araca toplam 35 mermi isabet ederken yaralanan iş adamının hayatını  çevikliği kurtardı…

 

 

Dehşete düşüren olay dün gece saat 00:15 sıralarında Yenice İlçesi’ne bağlı Kurtlar Köyünde meydana geldi.

Petrol, gıda, tarım, hayvancılık ve orman ürünleri alanında şirketleri bulunan iş adamı Mehmet Çelik, Yenice Sokak üzerinde yer alan organik gıda paketleme ve soğuk hava teslislerinin bulunduğu fabrikasında gece geç saatlere kadar çalıştıktan sonra evine girmek üzere ofisinden çıktı. Fabrikanın otoparkında arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden Çelik, daha sonra aracına binerek fabrikadan ayrılmak üzere hareket etti.

 

Ancak daha fabrikadan uzaklaşamadan kapıdan çıkar çıkmaz pusuda bekleyen şahıslarca tüfek ve tabancalarla yaylım ateşine tutuldu. Kurşun yağmuru altında kalan işadamı canını kurtarmak için gaza basarak hızlı bir şekilde uzaklaştı. Sağ başparmağı ve sol kolundan hafif yaralanan Mehmet Çelik, Yenice Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından İzmir’e sevk edildi.

 

 

Araçta yapılan incelemede 35 merminin isabet ettiği tespit edilirken işadamı Çelik’in hayatını kurşun yağmuru altında yaralı olmasına rağmen durmayarak olay yerinden uzaklaşmasının kurtardığı öğrenildi. Olayın ardından Jandarma fabrika etrafında ve iş adamına ait tesislerde geniş güvenlik önlemleri alırken, saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Mehmet Çelik’in Yenice İlçesi’ne bağlı Kalkım Beldesi’nde bağımsız belediye başkan adayı olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş