İŞÇİNİN CANI ALLAH’A EMANET..!

Yapımı devam eden inşaatta kurulu iskele üzerinde iş güvenliğinden yoksun olarak çalışan işçi, üçüncü kat seviyesinden aşağıya düştü…

İŞÇİNİN CANI ALLAH’A EMANET..!
Yayınlama: 20.09.2017
6.378
A+
A-

Kentsel Dönüşüm nedeniyle yoğun bir inşaat faaliyeti yaşanan Çanakkale’de işçi güvenliği için gerekli tedbirin alınmaması sık sık kazaların yaşanmasına neden oluyor. Gerekli tedbirler alınmaz ve denetimler sıklaştırılmazsa üzücü bir olayın yaşanması kaçınılmaz gibi görünüyor…

 

İsmetpaşa Mahallesi Ortanca Sokak üzerinde yapımı devam eden inşaatın yan duvarına kurulan iskele üzerinde hiçbir güvenlik tedbiri alınmadan sıva yapan Cumali B. (36) isimli işçi, bir anda dengesini kaybedince üçüncü kat seviyesinden aşağı düştü.

 

 

Genç işçinin hayatını kurtaran ise ne ilginçtir ki betonarme binayı yapmak için kesilenlerden geriye kalan o son ağaç oldu. Bahçede ki tek ağacın üzerine düşen Cumali B. önce dallara çarparak ardından çamaşır iplerine dolanarak hız kaybetti. Son olarak ta ağacın altında ki masaya çarpıp yere düştü. Düşüş sırasında çarptığı bu engeller canını yaksa da onu mutlak bir ölümden kurtardı.

 

Bilinci açık olan işçiye ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Hızır Acil Sağlık ekipleri yaparken daha sonra Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Tomografi ve röntgen filmleri çekilen Cumali B’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, vücudunun bazı bölgelerinde kırık ve ezikler oluştuğu bildirildi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş