KALEBODUR… ÇANAKKALE’NİN PROJESİ BUDUR..!

KALEBODUR… ÇANAKKALE’NİN PROJESİ BUDUR..!
Yayınlama: 28.05.2024
Düzenleme: 30.05.2024
1.099
A+
A-

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, İleri Dönüşüm Projesi kapsamında Yeşil Yerel Yönetim Binası “Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi”ni ziyaret etti…

 

Kalebodur Seramik San. A.Ş., Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi) ve Çanakkale Belediyesi işbirliğinde, Yeşil Yerel Yönetim Binası açık alan kimliklendirme çalışması kapsamında hayata geçirilen “Seramik Mozaik Yüzey Kaplama” Projesi’nin üçüncüsü uygulamalar, fabrika departmanları ve kent gezileri ile devam ediyor.

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Seramik Operasyonel Gelişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tarık Özçelik ve Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal proje çalışma alanını ziyaret ettiler.

Proje hakkında çalıştay yürütücülerinden Atölye Kale Yöneticisi Engin Çetin ve Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Coşar dan bilgi alan ziyaretçiler katılımcı öğrencilerle sohbet ettiler.

Proje kapsamında, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, İstanbul Marmara Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakülteleri Seramik/Seramik ve Cam Bölümleri öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan 52 kişilik bir ekip, 30 Mayıs 2024 tarihine kadar Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası bünyesinde Atölye Kale departmanında çalışmalarını sürdürecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş