KANLI HESAPLAŞMANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ..!

KANLI HESAPLAŞMANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ..!
Yayınlama: 07.04.2023
4.699
A+
A-

İki grup arasında yaşanan tartışmada kan döküldü. Gece yarısı gerçekleşen buluşmada taraflar anlaşamayınca silaha sarıldı. Tabancalar patladı, 3 kişi yaralandı…

Bilinmeyen bir nedenle aralarında husumet oluşan iki grup, anlaşmazlığı çözmek için gece geç saatlerde görüşme kararı aldı. Buluşma adresi olan Çanakkale’nin İsmetpaşa Mahalesi, Muhtar Hüsnü Akkoyun Caddesine ilk olarak İstanbul plakalı hafif ticari bir araç ile 5 kişi geldi. Kısa bir beklemenin ardından ise saat 03.00 sıralarında sokakta karşı gruptan 3 kişi daha belirdi.

 

El sıkışarak birbirlerini selamlayan taraflar sakince konuşurken sadece 3 dakika sonra adeta kıyamet koptu. Arbede sırasında aracın yanında patlayan bir el silah ile sokak karıştı. Araç ile gelen gençlerden biri silahına davranarak karşılık verdi ve gözünü kırpmadan tetiğe arka arkaya basarak 3 kişiyi vurup yaraladı.

 

Çatışma sırasında ayağında vurulan bir kişinin sekerek kaçtığı görülürken olay anında herkesin elini belinde ki silaha atması dikkat çekti. Ateşin kesilmesinin ardından ise dışarıdan gelen gruptan 3 kişinin içinden bir şeyler aldıkları ve şarjör değiştirdikleri aracı tek ederek yaya olarak kaçışları güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş