KARABİGA KARARINI VERDİ..!

KARABİGA KARARINI VERDİ..!
Yayınlama: 30.03.2024
Düzenleme: 31.03.2024
1.257
A+
A-

Karabiga Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Elbi, Yalı Mahallesi mitingini AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve Karabigalıların yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

 

 

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yani yarın yaşadıkları yerin belediye başkanını belirlemek için sandığa gidiyor. Çanakkale’nin en dikkat çeken yeri ise 2019 yılından bu yana ilk döneminde yaptığı sayısız hizmetle dikkat çeken Karabiga oluyor.

Karabiga Belediye Başkanı ve AK Parti Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, yerine getirdiği onlarca proje ve yeni dönem için hazırlığını yaptığı projelerle halkının karşısına çıktı. Günlerdir düzenlenen mitinglerin en coşkulusu ise Yalı Mahallesi’nde oldu. Karabiga Meydanı’nda toplanan yüzlerce kişi Ahmet Elbi’yi yalnız bırakmadı. Yürüyüşe ve mitinge AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, meclis üyesi adayları ve Karabiga’ya gönül vermiş 7’den 77’ye herkes katıldı.

 

 

VATANDAŞLARIMIZDAN GÜVENOYU ALACAĞIZ…

Mitingte konuşan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Türkiye yerel seçime gidiyor. Pazar günü sandıklardan çıkan sonuç ne olursa olsun hükümet değişmeyecek, meclis değişmeyecek, Cumhurbaşkanı değişmeyecek. Peki biz neyi oylayacağız? Belediye başkanlarımızın kabul görüp görmediğini oylayacağız. Vatandaşlarımızdan güvenoyu alacağız. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi kardeşimizin ilk döneminde değiştirilmeyen kanalizasyonu yaptı, içme suyunu yaptı, spor komplekslerini yaptı, özel bakım merkezi getirdi beldeye istihdam sağladı. Ve diyeceğiz ki Türkiye’de birçok ilçede doğalgaz yokken Ahmet Elbi Karabiga’ya doğalgaz getirdi. Karabiga halkı bu hizmetlerden mutlu ve bu hizmetlerin devamını istiyorsa biz de vatandaşlarımızdan Ahmet Elbi için destek talep edeceğiz” dedi.

 

 

KEFİLİM, YAPMADIĞI BÜTÜN HER ŞEYİN BEDELİ BENDEDİR…

 

Ahmet Elbi’ye sonuna kadar kefil olduğunu söyleyen Gider, “5 yılın projelerinin yer aldığı broşüre baktım. Ben biliyorum ki Ahmet Elbi yaptıklarının bir çoğunu vaat bile etmemişti. Vaad etmediği şeyleri de yaptı. O nedenle önümüzdeki dönemin kitapçığındaki hizmetler yetmez ikiye katlayan hizmetler yapacak. Bir adama kefil olmak zor iştir. Yapmazsa senin üstüne kalır borcu. Ben Ahmet Elbi’ye kefilim. Ahmet Elbi’nin yapmadığı bütün her şeyin bedeli bendedir. Karabiga’da sadece Karabiga nüfusuna kayıtlı veya son 5 yıldır Karabiga’da ikametgah edenlerin faydalanabileceği 100 kişilik konut ihtiyacı var. Bunu sadece hükümetle uyumlu çalışabilen bir belediye başkanı yapabilir. Yazları nüfusumuz çok ama kışın Karabiga ekonomisi için öğrenci lazım. Karabiga’ya bir denizcilik fakültesi gerekiyor bunu da ancak Ahmet Elbi yapar” diye konuştu.

 

 

KARABİGA YÜZYILINI BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ…

 

AK Parti Karabiga Belediye Başkan Adayı Ahmet Elbi ise yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan Karabiga’mızın güzel insanlarına çok teşekkür ederim. Günlerdir durmadan çalışan kadın kollarımıza, ana kademeye, gençlik kollarımıza, meclis üyesi adaylarımıza çok teşekkür ederim. Karabiga’mız için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet ve gönül belediyeciliğini birlikte icra edeceğiz. Karabiga yüzyılını birlikte gerçekleştireceğiz. Biz her zaman iyi günde kötü günde vatandaşlarımızla beraberiz. Haftada bir kez, ayda bir kez değil her zaman beraberiz. 1 Nisan sabahından itibaren inşallah kaldığımız yerden Karabiga yolculuğuna devam ediyoruz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş