KAZmayın DAĞLARI!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’ye geliyor. Doğa katliamına çok sert tepki gösteren topuklu Efe Balaban bölgesine giderek su nöbetine destek verecek, çalışmaları yerinde izleyecek.

KAZmayın DAĞLARI!
Yayınlama: 07.08.2019
2.956
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’ye geliyor.  Doğa katliamına çok sert tepki gösteren topuklu Efe Balaban bölgesine giderek su nöbetine destek verecek, çalışmaları yerinde izleyecek.

 

 

Türkiye gündemine giren maden çalışmalarını yerinde görmek için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın (8 Ağustos Perşembe) Çanakkale’de olacak. Öğlen saatlerinde Çanakkale’de olması beklenen Akşener yanındaki kalabalık heyetle Balaban Bölgesine giderek su nöbetine destek verecek, Kirazlı’da yürütülen metalik madencilik faaliyetlerini yerinde inceleyecek.

 

YAZIK ÇOK YAZIK

 

Geçtiğimiz günlerde maden çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Akşener çok sert ifadeler kullanmıştı. Doğa katliamına tepki gösteren Topuklu Efe Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  “Yüce Yaradan’ın bizlere emaneti olan tabiat harikasına nasıl kıyarsınız? Hiç mi vicdan yok sizde? Paradan, altından başka bir şey görmüyor mu gözleriniz? Yazık, çok yazık!”’’ ifadelerini kullanmıştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş