Kimse Ayırmaya Cesaret Edemedi

Kordonda kalabalık iki genç grup arasında çıkan kavgaya çok sayıda polis müdahale etti…

Kimse Ayırmaya Cesaret Edemedi
Yayınlama: 10.12.2016
6.218
A+
A-

Komünist Parti üyesi bir grup üniversiteli genç, saat 17.00 sıralarında Kordonda partilerinin yayın organını dağıtırken kalabalık başka bir grup genç tarafından sözlü tacize uğradı. “Burada o yayını dağıtamazsınız” diyerek başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaklaşık 6 kişilik partili gençlerle 10 kişi oldukları iddia edilen saldırganlar arasında çıkan kavga çevrede korku yaratırken olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi.

 

Aldığı darbeyle burnu kırıldı…

 

Polis müdahalesi ile son bulan kavgada taraflar güçlükle birbirinden ayrılırken yaşanan arbede sırasında bir kişinin burnu kırıldı çok sayıda gençte çeşitli yerlerinden yaralandı. Burnu kırılan gencin Komünist Parti üyesi bir ÇOMÜ öğrencisi olduğu öğrenilirken aynı parti mensubu 9 kişide götürüldükleri Devlet Hastanesi Acil Servisinde darp raporu aldı. Karşı grup içerisinde ki gençlerde aynı hastanede tedavi edildi.

 

Çarşı izninde ki askerlermiş…

 

Partili gençler Acil Servis önünde bir basın açıklaması yaparak saldırıyı kınadı. Grup olaysız bir şekilde hastane önünden ayrıldı. Öte yandan olaya karışan gençlerin çarşı iznine çıkan askerler olduğu öğrenildi. Askerler inzibatlara teslim edilirken mağdur olduklarını belirten öğrenciler alkollü olduklarını iddia ettikleri askerlerden şikayetçi oldular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş