KORONA’DAN KORKMUYORUZ…!

Çanakkale Devlet Hastanesi Doktoru Enzar Töre dünya genelinde büyük paniğe neden olan korona virüsüne meydan okudu. Virüsün tüm insanlığı tir tir titrettiğini dile getiren Töre “Bu virüs kime ne yapar bilmem ama bizim sağlık personelimize hiç bir halt edemez” şeklinde konuştu.

KORONA’DAN KORKMUYORUZ…!
Yayınlama: 27.02.2020
11.462
A+
A-

 

 

Çanakkale Devlet Hastanesinin kıdemli doktoru, başarılı Kadın Doğum Uzmanı Enzar Töre korana virüsü ile ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir virüsün tüm insanlığı tir tir titrettiğine, maske fiyatlarının on katına çıktığına, gıda stokçuluğunun hortladığına dikkat çeken Töre, herkesin korktuğu virüsün kendilerine zarar veremeyeceğini öne sürdü.

 

Töre sosyal medya hesabından paylaştığı çarpıcı mesajında şu ifadeleri kullandı;

“ KORONA

 

Bir (rakamla 1) virüs tüm insanlığı tir tir titretiyor. Maske fiyatları 10 katına çıktı. Gıda stokçuluğu hortladı.

 

365 gün 24 saat, bayram yılbaşı olmadan tek bir virüs değil, frengisinden, HPV sine, kuş gribinden domuz gribine, kırım kongosundan dizanterisine, tifosundan hepatitine ve sayamadığım yüzlerce bulaşıcı ve öldürücü hastalıklarla ve hastaların kanlarıyla dışkılarıyla yaşayan sağlık personeli ne yapıyor ömrü boyunca.

 

 

 

 

Hiç tanımadığı ve hiç bir tetkiki olmayan hangi bulaşıcı hastalığı olduğu bilinmeyen kalbi durmuş hastanın solunum yolunu açarken n95 maskesi de olmuyor. Her nöbette tepeden tırnağa hasta kanına bulananları saymıyorum bile.

 

Ve kendi hayatını hiçe sayıp hayat kurtarmaya çalışırken de öncelik isteyen eline diken batandan ölüm tehdidi alırken de ölüm umurlarında olmuyor.

 

Korona diyorlar.

 

Çok da sorun değil.

 

Kafasında kaldırım taşı kırdığımız doktorlar hemşireler yine tedavi edecek ve kendi canlarını tehlikeye atarak bizi kurtaracak.

 

 

Bu virüs kime ne yapar bilmem ama bizim sağlık personelimize hiç bir halt edemez.”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş