MAL VARLIĞINI AÇIKLADI, GÖZLER DİĞER SİYASETÇİLERDE..!

MAL VARLIĞINI AÇIKLADI, GÖZLER DİĞER SİYASETÇİLERDE..!
Yayınlama: 04.06.2024
Düzenleme: 04.06.2024
4.911
A+
A-

Çanakkale Belediyesinin yönetiminde şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerine büyük önem verdiğinin her fırsatta altını çizen Belediye Başkanı Muharrem Erkek, şahsına ve eşine ait mal varlığını kamuoyu ile paylaştı.

 

Mal beyanını her yıl düzenli olarak yayınlamaya devam edeceğini açıklayan Başkan Erkek’in bu örnek davranışı kamuoyunda büyük takdirle karşılandı…

 

Konuya ilişkin Nisan ayında gerçekleşen yeni dönem ilk Belediye Meclis Toplantısı’nda da açıklamada bulunan Başkan Erkek, Çanakkale halkı adına hizmetle geçecek olan yeni beş yıllık dönemde temel anlayışın kamu yararı olacağını, bu doğrultuda katılımcılık, şeffaflık ve hesap verilebilirlik konularına da hassasiyetle önem verileceğini açıklamıştı.

Bu noktada kendiside önemli bir adım attı ve hem kişisel hem de eşinin mal beyanını belediye resmi internet sitesinde yayınlandı.

 

 

MAL BEYANI HER YIL DÜZENLİ OLARAK PAYLAŞILACAK…

 

Aynı toplantıda Başkan Erkek, hesap verilebilirlik konusunun kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, “Belediye Başkanı olarak hem kendi kişisel mal varlığımı hem eşimin mal varlığını her yıl düzenli olarak Çanakkale halkıyla paylaşacağım. Bunları hesap verilebilirlik adına, yerel demokrasi adına özenle yerine getireceğiz” demişti.

 

Belediye Başkanı Muharrem Erkek’in bu açıklamalarına paralel olarak kendi ve eşi Özen Algönül Erkek’e ait mal beyanı, Çanakkale Belediyesi resmi internet sitesinden duyuruldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş