GENÇLERİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN OY İSTEDİ..!

GENÇLERİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN OY İSTEDİ..!
Yayınlama: 12.05.2023
Düzenleme: 13.05.2023
1.980
A+
A-

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, son olarak Esenler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Giderek fakirleştiğimize vurgu yapan tecrübeli siyasetçi, “Cumhurbaşkanımız nereden nereye geldik diyor televizyonlarda. Hakikatten nereden nereye geldik. Mazot 6 liradan 19 liraya yükseldi. 50 TL’li etten, 400 TL’lik kıymaya geldik. Gençlerimiz için gençlerimizin geleceği için aklımızı başımıza devşirelim” dedi…

 

 

HER GEÇEN GÜN FAKİRLEŞİYORUZ…

 

Mesai saatlerinin dışında bulduğu her fırsatta, partisinin seçim çalışmalarına katılan CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, son olarak CHP Çanakkale Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Özgür Ceylan ile birlikte Esenler Mahallesi’nde seçmenlerle bir araya geldi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Gökhan ülke ekonomisinin her geçen gün batar hale geldiğini ifade etti.

Vatandaşların fakirleştiğini alım gücünün düştüğünü dile getiren duayen siyasetçi Gökhan, “Cumhurbaşkanımız televizyonlarda nereden nereye geldik diyor. Hakikatten nereden nereye geldik. Dolar 6 TL idi dün 20 TL, bugün karaborsada 24 TL oldu. 70 liralık Gübre 700 TL oldu. Mazot 6 liradan 19 liraya yükseldi. 50 TL ye aldığımız etten 400 TL’lik kıymaya geldik. Giderek fakirleşiyoruz.

 

 

İHTİMALİ BİLE YETTİ…

 

Seçimlere iki gün kaldı. Sayın Muharrem İnce’nin çekilmesi ile birlikte Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilme ihtimali daha da güçlenince yerinde sayan borsa bugün yüzde 8 arttı. CDS yani borçlanma risk primi yurt dışında düştü. İhtimalde böyle oluyorsa siz birde bunu Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilince görün. Ekonomimiz düzelecek, ülkemize yeni bir bahar gelecek.

 

 

YARINLAR DA HER ŞEY DE ÇOK GÜZEL OLACAK…

 

Gençlerimiz için gençlerimizin geleceği için aklımızı başımıza devşirelim. Yarınlarımız için CHP’yi ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu tercih edin. 15 Mayıs Pazartesi günü mutlaka yeniden ayağa kalkma hamlesini başlatacağız. Ayrışma, ötekileştirme, ekonomik sıkıntılar, haksızlıklar, hukuksuzluklar bitecek. Yarınlar çok güzel olacak, her şey çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş