MENFEZDE BULUNDU..!

Dün geceden beri kendisinden haber alınamayan gencin cansız bedenine ulaşıldı…

MENFEZDE BULUNDU..!
Yayınlama: 29.06.2018
10.171
A+
A-

Dün geceden beri kendisinden haber alınamayan gencin cansız bedenine ulaşıldı…

 

Ayvacık’ta meydana gelen acı olay ilçeyi yasa boğdu. Kendilerine ait tarla ve bahçede ki işler ile ilgilenen Mustafa Ermiş isimli gencin, 28 Haziran günü traktörle gübre taşımak üzere erken saatlerde evden ayrıldığı öğrenildi. Gece eve dönmeyen Ermiş’e telefonla da ulaşamayan ailesi jandarma ve polise haber verdi. Ancak yaklaşık 24 saat süresince kendisinden bir haber alınamadı.

 

29 Haziran günü devam eden arama çalışmaları da bir netice vermezken jandarmaya gelen bir ihbar telefonu olayın aydınlanmasına yardımcı oldu. Bir vatandaşın Ayvacık-Assos yolu yakınlarında ki tali yol üzerinde bir traktörün menfeze devrilmiş olduğunu bildirmesi üzerine ekipler derhal kaza yerine hareket etti. Olay yerine gelindiğinde ise traktörün altında sıkışmış cansız bir bedene ulaşıldı. Yapılan inceleme sonucu kendi kullandığı traktörün altında can veren kişinin aranmakta olan Mustafa Ermiş’e ait olduğu anlaşıldı.

 

 

Kazanın uzun süre önce meydana geldiği ancak olay yerinden çok sayıda araç geçmesine rağmen kimsenin fark etmemesi sonucu yardımcı olunamadığı öğrenildi. Üniversitede öğrenim gören ve aynı zamanda ilçede bir işletmesi bulunan Mustafa Ermiş’in genç yaşta ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş