MÜDÜRÜN MESAJI KİME..!

MÜDÜRÜN MESAJI KİME..!
Yayınlama: 25.11.2023
Düzenleme: 25.11.2023
2.585
A+
A-

ÇANAKKALE Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, öğretmenler gününde yaptığı paylaşımla şaşkınlık yarattı. Öğretmenlerin bu özel gününü, bir idareciye yaraşır bir şekilde kendi duygu ve düşüncelerini kelimelere dökerek kutlamak yerine nedense bir başkasının sözlerini paylaşmayı tercih etti.

 

Üstelik o paylaşımın Milli Eğitim Bakanına dahi değil alakasız bir şekilde İçişleri Bakan Yardımcına ait olması, iki satır yazıyı kaleme almakta aciz kalan Müdür Yılmaz’ı kamuoyunda hem komik hem de tartışılır bir duruma düşürdü…

 

Bizleri yetiştiren, geliştiren öğretmenlerimizin en anlamlı günü olan 24 Kasım Öğretmenler gününü geride bıraktık. Eğitim camiası için çok büyük önem taşıyan bu anlamlı günde, Çanakkale’de eğitim camiasının başındaki kişi olan Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz yaptığı paylaşımla tepki çekti.

 

 

Kendisi de güçlü bir iletişim kabiliyetine sahip olması gereken ve görevleri arasında öğrencilerde yaratıcı düşünce yaratmak olan bir öğretmen olan Müdür Yılmaz, bu özel günü kendi ifadeleri yerine başkasının sözleri ile kutlamayı tercih ederek sosyal medya hesabından İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın gönderisini paylaşmakla yetindi.

 

TURAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI MI OLDU..?

 

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz’ın bu paylaşımı Çanakkale’de kısa sürede gündem oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in değil de İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın paylaşımını alıntılayan Yılmaz’a tepki yağdı. Bülent Turan Milli Eğitim Bakanı oldu da bizim mi haberimiz yok diyen vatandaşlar; “Milli eğitim müdürü kendi paylaşımını bile yapamıyor. Sen yapma bari hocam. Bu nasıl milli eğitim müdürü. Müdür kendisini makam sahibi yapan Turan’a diyet borcunu ödüyor” şeklinde yorumlarda bulundular.

 

 

FERHAT YILMAZ KİMDİR…

 

İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’ın Sivrice İlçesinde tamamladı.2002 yılında Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.2014 yılında Hukuk alanında ön lisans, 2015 yılında İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

2002-2014 yılları arasında Tekirdağ, Ağrı, Elazığ ve İstanbul İllerinde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.

2014 yılında Gökçeada İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Aynı yıl Lapseki İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 11 Aralık 2018 tarihinde Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş