Muhtarlar ile Yakın Temas

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, merkez mahalle ve bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve talepleri bizzat dinledi. Toplantının merkez ve ilçelerde her ay devam edeceği öğrenildi.

Muhtarlar ile Yakın Temas
Yayınlama: 26.12.2016
1.352
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan muhtarlar buluşmasına Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’da uydu. Geçtiğimiz haftanın son mesai günü Truva Otelde mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Tavlı, muhtarların sorumlu oldukları alanlar ile ilgili sorun ve taleplerini bizzat dinleyerek çözüm için not aldı. Toplantıya kurum amir ve müdürleri de katıldı.

 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Orhan Tavlı’da muhtarlardan devletin beklentilerinin aktardığı öğrenildi. Sorumlu oldukları bölgelerin sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini, vatandaşları dinleyerek dertlerinin çözümünde ve taleplerinin gerçekleşmesinde aracı olmalarını istediği belirtildi. Ayrıca terör faaliyetlerine de değinilerek muhtarların mahallelerinin gözü kulağı olması gerektiği, şüpheli kişi ve hareketlerin ilgili güvenlik güçlerine bildirilmesinin önem arz ettiği ifade edildi.

 

İlçe ziyaretlerinde de muhtarlarla bir araya gelen Vali Orhan Tavlı’nın, ildeki tüm muhtarları bir yıl içerisinde kapsayacak şekilde her ay il merkezinde ve ayrı ayrı her ilçede toplantılar düzenlemeye devam edeceği öğrenildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş