NE KADAR GURUR DUYSAK AZ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı Osman Okyay’ı Kale Grubu’nun Sefaköy ve Tuzla’daki tesislerinde ziyaret etti. ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu Kale Grubunun bir dünya markası olduğunu sadece Çanakkale’nin değil Türkiye’nin gururu olduğunu belirtti.

NE KADAR GURUR DUYSAK AZ
Yayınlama: 21.02.2020
3.001
A+
A-

 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı Osman Okyay’ı Kale Grubunun Sefaköy ve Tuzla’daki tesislerinde ziyaret etti.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kuırulu Üyeleri Ersin Kahraman, Deniz Tennioğlu, Semih Toprak ve Genel Sekreter Sema Sandal’ın bulunduğu ziyaretlerin ilki İstanbul Sefaköy’deki Kale Kalıp Makine ve Kalıp Sanayi A.Ş’ne gerçekleştirildi.

 

Ardından Tuzla’da  İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi içindeki Kale AR-GE ve İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölgesindeki  Kale Havacılık Sanayi A. Ş saha ziyaretleri yapıldı.

 

İLK MİLLİ TÜFEĞİ BİZ YAPTIK

Kale Grubu Şirketleri Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay tarafından tesislerle ilgili bilgilendirme yapıldı.  Kale Grubu olarak, faaliyet gösterdikleri sektörlerde her zaman, yapılmayan işleri yapmaya gayret ettiklerini belirten Oktay, ilk yerli milli piyade tüfeğini de Kale Grubu yaptığını ifade etti.  F-35 Savaş uçağı için üretilen parçaları yerinde gösteren Okyay, İHA için yıllardır süren çalışmalarını ve turbo jet motor üretim süreçlerini anlattı ve Yönetim Kuruluna ziyaretleri için teşekkür etti.

 

 

 

Üretime, istihdama katkıları tartışılmaz

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu da ziyaret sırasında gösterdiği yakın ilgiden dolayı Meclis Başkanı Osman Okyay’a teşekkür ederek “ Kale Grubu sadece Çanakkale’nin değil Ülkemizin gururu bir Dünya markası. Üretime, istihdama katkıları tartışılmaz. Ancak Sefaköy ve Tuzla’daki fabrikalarını ziyaretimiz sırasında gördük ki milli bağımsızlığımız için olmazsa olmaz olan savunma sanayiinin gelişimine yaptığı katkılar, yerli ve milli üretim ile kendimize yetmemiz, dışa bağımlılıktan kurtulmamızın yarattığı katma değer hepsinin üstündedir. Bu vesile ile değerli büyüğümüz rahmetli İbrahim Bodur’u bir kez daha rahmetle anıyor, aynı şevk ve heyecanla çalışmalarını sürdüren Zeynep Bodur Okyay Hanımefendi ve Osman Okyay Bey’in başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.