NEDEN BİR HAFTA BEKLENDİ..!

Geçtiğimiz Cuma gününden buyana kayıp olan ve sağlık sorunu nedeniyle sağ olarak bulunması için acil olarak aranan emekli öğretim görevlisi maalesef ormanlık alanda ölü olarak bulundu.
Aramalar farklı bölgede sürdürülürken cep telefonundan alınan son sinyale bakmak için neden bir hafta beklendiği anlaşılamazken, zamanında yetişemeyerek cesedine ulaşılması tartışma konusu oldu…

NEDEN BİR HAFTA BEKLENDİ..!
Yayınlama: 13.02.2020
6.055
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma gününden buyana kayıp olan ve sağlık sorunu nedeniyle sağ olarak bulunması için acil olarak aranan emekli öğretim görevlisi maalesef ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Aramalar farklı bölgede sürdürülürken cep telefonundan alınan son sinyale bakmak için neden bir hafta beklendiği anlaşılamazken, zamanında yetişilemeyerek cesedine ulaşılması tartışma konusu oldu…

 

Geçtiğimiz Cuma günü sahilde yürüyüş yapacağım diyerek Kepez Beldesinde ki evinden çıkan emekli öğretim görevlisi Mehmet Armağan Birgil’den (69) bir daha haber alamamış ve yakınları durumu polis ekiplerine bildirmişti. Ailesi, yaşlı adamın yüksek şeker hastası olduğuna dikkat çekerek geçen her saniyenin Birgil için hayati tehlike arz ettiğini vurgulamıştı. Ancak ekipler aramaları yürüyüş yapacağını söylediği bölgede yoğunlaştırınca sahil ve denizde 7 gündür süren aramalar sonuç vermedi.

 

Gidebileceği yerlere bakılan şahsa ulaşılamayınca tam bir hafta sonra telekomünikasyon şirketlerinden yardım alındı. Birgil’in telefonundaki son baz sinyalini Hava Radar ve Mevzi Komutanlığı bölgesinde bulan polis ekipleri, jandarma ve AFAD ekiplerinden de yardım alarak bölgedeki ormanlık alanda arama çalışmaları gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde maalesef Birgil’in cansız bedeni Hava Radar ve Mevzi Komutanlığı Atış Sahası mevkiinde bulundu.

 

Talihsiz adamın cesedi incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan aramaların başında neden acil olarak cep telefonu sinyaline bakılarak sağ olarak bulunma ihtimalinin arttırılmadığı anlaşılamazken geç kalınarak cesedi ile karşılaşılması eleştirilere neden oldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş