40 BİNLİK ÖZGÜRLÜK..!

Çanakkale polisinin 15 gün izini sürerek yakalamayı başardığı iki hırsız, çıkarıldıkları mahkemede iki dakikada serbest kaldı…

40 BİNLİK ÖZGÜRLÜK..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 22.01.2023
7.960
A+
A-

Çanakkale polisi bugün bir kez daha büyük bir başarıya imza atmış ve UEPSAŞ’ın kasasını patlatarak 40 bin lira çalan iki hırsızı uzun ve titiz bir çalışma sonucu yakalamayı başarmıştı. Tam 15 gün boyunca eve bile gitmeye fırsat bulamadan gece gündüz bilgisayar başında onlarca güvenlik kamerası görüntüsünü izleyerek suçluların izini süren polis ekibi sonunda amacına ulaşmış ve iki zanlıyı kıskıvrak yakalamıştı.

O kasa hırsızları bugün adliyeye sevk edilerek mahkemede hakim karşısına çıktı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılarak elleri kelepçeli olarak geldikleri adliyeden kollarını sallayarak çıktı. Çaldıkları 40 bin liranın 35 bin lirasını keyifle harcayan iki hırsız özgürlüğe doğru uzaklaşırken onları yakalamak için günlerce büyük özveri gösteren polisler ise arkalarından öylece bakakaldı.

Olay nasıl olmuştu…

Çanakkale’de geçen 16 Şubat’ta, Limak Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş.’nin kasasından 40 bin TL çalındı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, hırsızlık olayının ardından işyeri ile çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını ve MOBESE görüntülerini inceledi. Güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlığı M.Y.Y. ve M.C.B.’nin yaptığı tespit edildi. Dün polis M.Y.Y.’yi Çanakkale’de, suç ortağı M.C.B.’yi ise İstanbul’da yakalayıp, gözaltına aldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş