NEFES ALDIRMIYORLAR..!

Çanakkale’nin de aralarında bulunduğu Bursa merkezli operasyonda FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltındaki 9 avukattan 2’si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Müezzin ve Kur’an kursu öğreticisi 6 şüpheli ise gözaltına alındı…

NEFES ALDIRMIYORLAR..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
4.759
A+
A-

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 avukattan 2’si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 7 avukat ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda ise Müezzin ve Kur’an kursu öğreticisi 6 şüpheli gözaltına alındı.

9 avukattan 2’si tutuklandı 7’si adli kontrol ile serbest…

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürülüten FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Bursa, Antalya ve Çanakkale barolarında görevli 9 avukat eş zamanlı operasyon ile gözaltına alındı. Sorgulamaları tamamlanan avukatlar adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından, tutuklanma talebi ile Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan avukatlardan, Bursa Barosu’na kayıtlı olan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde görev yaptığı öne sürülen D.E. ile Antalya Barosu’na kayıtlı D.T. tutuklandı. Şüphelilerden Bursa ve Çanakkale barolarına kayıtlı S.A.M., A.F.B.E., H.S., H.D.,  M.B.,  M.Y. ve T.Y. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Müezzin ve Kur’an kursu öğreticisi 6 şüpheli gözaltında…

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Bursa, Çanakkale ve İzmir’de, çeşitli camilerde görevli imam hatip müezzini ve Kur’an Kursu öğreticisinin, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün çıkarları doğrultusunda çalıştığını ve örgüte üye olduklarını tespit etti. Bu sabah saatlerinde yapılan eş zamanlı operasyon ile C.D., L.S., M.Ç., S.D., B.Ö., ve İ.İ. gözaltına alındı. Şüpheli B.T.’nin ise  arandığı bildirildi.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital metaryel ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş