NELER OLUYOR BİZE

Çanakkale’de dün akşam çok hareketli saatler yaşandı. Bir ev pompalı tüfekle saldırıya uğrarken, aynı saatler içinde bir başka yerde bıçaklı saldırıya uğrayan Dogan Y. ağır yaralandı. Polisin anında müdahale ettiği olayda zanlı Ö.G. kıskıvrak yakalandı.

NELER OLUYOR BİZE
Yayınlama: 07.09.2017
17.619
A+
A-

 

Cafe bar cinayetinin ardından huzuru bozulan kentimizde istenmeyen olaylar artarak devam ediyor. Dün gece kent merkezinde iki üzücü olay aynı anda yaşandı. İngiliz Mezarlığının bulunduğu bölgede ardı ardına 4 el silah sesi duyuldu. Silahlı saldırının ardından roman vatandaşların yaşadığı bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan araştırmada silahın pompalı tüfek olduğu saçmaların balkon ve camlara isabet ettiği ortaya çıktı. Saldırıda bulunan şahıs olay yerinden kaçarken, evine saçmalar isabet bir kadın hafif şekilde yaralandı. Saldırıya maruz kalan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş ‘‘Evimize kurşun yağdırdılar, büyük korku yaşadık. Kırılan camlar nedeniyle annem yaralandı. Bunu kimin yaptığını tahmin ediyoruz. Emniyet güçlerine gereken bilgiyi verdik’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

Yine bıçak yine kan aktı

 

Aynı dakikalar içinde yaşanan ikinci olayda ise kan aktı. İbrahim Bodur Lisesi yanındaki Cengiz Topel Sokakta karşı karşıya gelen Doğan Y. ve  Ö.G. tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ö.G Doğan Y.’yi karnından bıçakladı. Olayın meydana gelmesinin ardından çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Saldırgan Ö.G kıskıvrak yakalanırken,

Çanakkale Devlet Hastane’sine kaldırılan Doğan Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Tartışmanın kız meselesi yüzünden kaynaklandığı şahısların ise uzaktan akraba olduğu iddia edildi.

Emniyet güçlerinin her iki olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.  

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş