Net hızlı ama hizmet yavaş

Telefon ve internet gibi teknolojinin olmazsa olmazı hizmetleri “sunmaya çalışan” Türk Telekom Çanakkale İl Müdürlüğünden şikayet var. Bazı vatandaşlar eksik hizmet aldığından yakınırken kimi vatandaşlar ise hiç hizmet alamamaktan dert yanıyor.

Net hızlı ama hizmet yavaş
Yayınlama: 25.11.2016
1.275
A+
A-

Kentin merkezinde internet hizmeti alamıyoruz

Teknolojinin olmazsa olmazı haline gelen internet hizmetine Türk Telekom aracılığı ile ulaşan vatandaş şehrin en işlek noktasında internet altyapısı olmadığından yakındı.

 

Kemalpaşa Mahallesi Tarla Sokak’ta bulunan bir binaya internet altyapısının verilemediği iddia konusu olurken, binada ikametgah eden bir grup vatandaş Telekom Müdürlüğüne geçtiğimiz aylarda internet için başvuru yaptıklarını ve o süre zarfından bu yana hala hizmet konusunda bir adım atılmadığını öne sürdüler.

 

Telekom Müdürlüğü ile sokak arasındaki mesafeye de dikkat çeken vatandaşlar,  ‘‘Telekoma internet hizmeti için başvuruda bulunduk. Yetkililer bize binanın bulunduğu alana gerekli teknik alt yapının getirilmediğini söylediler. Kent merkezinin en işlek noktasında yer alan bir sokakta sadece tek bir binaya hizmetin gelmemesini çok ilginç. Yetkililerin acilen bu konuya el atmasını bekliyoruz’’ şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş