Ödemekle Bitmez..!

Ekonomik sıkıntı çeken ve bankalardan kırmızı kalem yedikleri için kredi çekemeyen vatandaşlar tefecilerin kucağına düştü…

Ödemekle Bitmez..!
Yayınlama: 14.12.2016
1.284
A+
A-

Ekonomik krizin kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde ortaya atılan bir iddia Çanakkale’yi zor günler beklediğini gözler önüne serdi. Nakit sıkıntısı çeken, elinde bozduracak ne doları nede altını kalan, kredi kartları patlayan ve bankalardan kırmızı kalem yedikleri için kredi de çekemeyen işadamından, küçük esnafına çok sayıda vatandaşın tefecilerin eline düştüğü ileri sürüldü.

 

Özellikle halk arasında vergi affı olarak adlandırılan borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenleme kapsamında, yapılandırmanın bozulmaması için ödenmesi zorunlu olan ilk taksidin son ödeme günü olan 30 Kasım günü tefecilerin bayramı olduğu belirtildi.

 

Devlete olan borcundan kurtulmak için yüksek faizle senet karşılığı borç para almak zorunda kalan vatandaşların şimdiden kara kara düşünmeye başladığı, ilk ödemenin yaklaştığı şu günlerde kentte bir takım sıkıntıların yaşanabileceği kaydedildi.

 

Çanakkale, zaman zaman tefecilere ana paradan fazla faiz ödeyen ama bir türlü borçtan kurtulamayanların intiharlarına şahitlik etmiş hatta 2012 yılında Ezine’de tefecilere yüklü miktarda borcu olduğu iddia edilen ve cinnet getiren 34 yaşında ki röntgen teknisyeni, 4 aylık hamile eşi ve 2.5 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürdükten sonra intihar etmişti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş