ÖĞRENCİ DEĞİL MÜŞTERİ MUAMELESİ GÖRÜYORUZ..!

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde öğrencilerin sadece tek öğün olan indirimli yemek hakkına zam yapıldı. Öğrenci Sendikası Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Meclisinin tepkisi gecikmedi ve; “Zam yapan okul yönetimi ekonomik krizi fırsata çevirerek öğrencinin cebine göz dikmektedir” diyerek zama tepki gösterdi…

ÖĞRENCİ DEĞİL MÜŞTERİ MUAMELESİ GÖRÜYORUZ..!
Yayınlama: 09.01.2020
3.740
A+
A-

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde öğrencilerin sadece tek öğün olan indirimli yemek hakkına zam yapıldı. Öğrenci Sendikası Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Meclisinin tepkisi gecikmedi ve; “Zam yapan okul yönetimi ekonomik krizi fırsata çevirerek öğrencinin cebine göz dikmektedir” diyerek zama tepki gösterdi.

 

Üniversite hayatımız öğrenci işçiliğe döndü diyerek okullarında müşteri muamelesi gördüklerini iddia eden ÇÖMÜ öğrencileri, tüm sıra arkadaşlarımızı haklarımız için birlikte mücadeleye davet ediyoruz çağrısında bulundu…

 

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde öğrencilerin sadece tek öğün olan indirimli yemek hakkına zam yapıldı. 2.75 TL olan yemekhane fiyatı 3.25 TL çıkarıldı. Öğrenciler bir öğün daha yemek yemek isterse bu defa da 10 TL ödeyecek.

Yaşana gelişme sonrası Öğrenci Sendikası Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Meclisi tarafından yapılan açıklamada, “İndirimli yemek hakkımızın tek öğün olması yetmezmiş gibi, tek öğünümüze de zam yapan okul yönetimi ‘Ekonomik krizi fırsata çevirerek’ öğrencinin cebine göz dikmektedir” denildi.

 

Açıklamanın tamamı şöyle:

“Çanakkale 18 Mart Üniversitesi yemekhane fiyatlarında zamlarla birlikte ilk öğünün 2.75’ten 3.25’e çıkarıldığını, sözde ikinci öğün fiyatının ise 10 TL olarak belirlendiğini öğrendik.

 

İndirimli yemek hakkımızın tek öğün olması yetmezmiş gibi, tek öğünümüze de zam yapan okul yönetimi “ekonomik krizi fırsata çevirerek” öğrencinin cebine göz dikmektedir.

 

Kredi borçları, pahalı ders araç gereçleri, yurt/ev kiraları, el yakan faturalar derken üniversite hayatımız öğrenci işçiliğe döndü, okullarımızda müşteri muamelesi görüyoruz, sıra arkadaşlarımız intihar ediyor.

 

Okullarımızda ucuza yemek yemeyi de, iyi bir geleceği de hepimiz istiyor ve dillendiriyoruz ancak taleplerimiz için bir araya gelir hep bir ağızdan söylersek onları mümkün kılabiliriz.

Tüm sıra arkadaşlarımızı haklarımız için birlikte mücadeleye davet ediyoruz.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş