ENDİŞENİZ OLMASIN, YİNE KAZANACAĞIZ..!

ENDİŞENİZ OLMASIN, YİNE KAZANACAĞIZ..!
Yayınlama: 27.11.2023
Düzenleme: 27.11.2023
3.395
A+
A-

CHP’de üç dönem Çanakkale milletvekilliği ve CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevi yapan Muharrem Erkek’in Çanakkale Belediye Başkan adaylığı başvurusu adeta mitinge döndü. Coşkulu kalabalığın arasında ilerlemekte zorlanan Erkek, güçlükle ulaştığı parti binasında adaylık dosyasını il başkanına teslim etti.

 

Tarihi bir gün yaşayan parti binası önünde kendinden son derece emin ifadelerle destekçilerine seslenen Muharrem Erkek; “Kimsenin endişesi olmasın, 31 Mart’ta yine kazanacağız. Çünkü ben hazırım. Görüyorum ki Çanakkale’de hazır. Mart’ın sonunda yine baharlar getireceğiz” mesajıyla adeta erken zafer konuşmasına imza attı…

 

25, 26 ve 27’nci dönem Çanakkale Milletvekili ve eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’i bu önemli günde birçok CHP’li Belediye Başkanı, belediye ve il genel meclis üyeleri, ilçe teşkilatlarının yöneticileri, partinin eski il ve ilçe başkanları, coşkulu partililer ve kalabalık bir vatandaş grubu yalnız bırakmadı.

 

 

ÇANAKKALE İÇİN BEN HAZIRIM…

 

Tezahüratları arasında kalabalığa hitap eden Muharrem Erkek; “2004’te Belediye Meclis üyesi olarak Çanakkale sivil inisiyatifi ile birlikte çalışıyorduk. Kent Konseyi yönetmeliğini hazırlıyorduk hep birlikte, Yerel Gündem 21 binasında… Çanakkale’nin vizyonunu belirledik; Tarih, kültür, turizm ve üniversite diye. Çünkü öyle müstesna bir coğrafyada yaşıyoruz ki, bu memlekete karşı sorumluluklarım var. Bunun için adayım. Bu sorumlulukları yerine getirmek için adayım. Sonra sizlerin takdiri ile Çanakkale Milletvekilliği yaptım. 5,5 yıl Genel Başkan Yardımcılığı dönemimde, bürokraside, siyasette, Ankara’da çok önemli görevler üstlendik, çok önemli ilişkilerimiz oldu. İşte bu mesleki ve siyasi birikimimi, hep birlikte çok çalışarak, memleketimizin hizmetine sunacağız. Bu sorumluluk için, Çanakkale için ben hazırım” dedi.

 

 

BU KENTE KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ VAR…

 

Tüm yol arkadaşlarıma ve hemşerilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum diyen CHP’li Erkek; “ 2004’te meclis üyesiydim. Bu kentte, bu sokaklarda büyüdüm ve bu sokaklarda yaşamımızı sürdürüp öleceğiz. Bu kente karşı sorumluluklarımız var. Mesleki ve siyasi birikimim, Ankara’daki 8 yıllık milletvekilliğim, 5,5 yıllık Genel başkan yardımcılığı görevimde iken bürokrasi ile siyasi bağlarımla, tüm birikimimizi kentimiz için, hep birlikte yöneterek kullanacağız. Amacımız memleketimiz Çanakkale’mizi gözümün bebeği korumak, bu kentin hak ve hukukunu korumaya devam etmek, Çanakkale’mizin vizyonuna uygun şekilde, planlı bir şekilde büyüyüp gelişmesi için hep birlikte çok çalışacağız. Sadece Türkiye’de değil; dünyada Çanakkale’yi örnek bir kent yapacağız. Bu kentte kent yoksulluğunu mutlaka yeneceğiz. Çok güzel şeyleri hep birlikte yapacağız. Çanakkale için ben hazırım, görüyorum ki Çanakkale’de hazır. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

ÜLGÜR ABİMLE BİRLİKTE ÇALIŞTIK, GURURLUYUM…

 

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın İstanbul’da bulunduğunu, ancak nazik bir mesaj gönderdiğini söyleyen Erkek, “Sayın Ülgür Gökhan, çok nazik bir mesaj gönderdi. Merkez İlçe Başkanımız basına okudu. 22 yıl, çok özel bir dönem. Bu dönemin 10 yılında ben de Ülgür Beyle birlikte çalıştım. Bundan gurur duydum. O bizim ağabeyimizdir. Ülgür Gökhan, bu memlekete önemli hizmetlerde bulunmuştur, bu memleketin hakkını hukukunu korumuştur. İşte biz de bu anlayışı daha da ileriye götüreceğiz. Umudu yükselteceğiz. Bu kenti model bir kent yapacağız. Daha da ileriye taşıyacağız. Dünyada saygın kentlerden biri haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN, YİNE KAZANACAĞIZ…

 

Erkek, açıklamasında son olarak, “Niçin güçlüyüz biliyor musunuz? Çünkü, eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesi verenler, her zaman güçlü olurlar. Biz gücümüzü halktan alıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, ‘Belediye başkanlarını nasıl belirleyeceksiniz?’ diye sorduklarında; ‘Halkın gönlünde olan, bizim de gönlümüzdedir’ dedi. Bütün CHP’liler ve bütün hemşerilerim, en doğru, en güçlü adayın etrafında birleşecektir. Onun için her zaman söylediğimiz gibi; halkın gönlünde bir nebzede olsun yer bulabilmişsek, halkın gönlüne girebilmişsek ne mutlu bizlere. Onun için kimsenin endişesi olmasın, 31 Mart’ta yine kazanacağız ve Çanakkale’de her şey çok güzel olacak!” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş