ORADA OLSAYDIM ŞİMDİ ÖLMÜŞTÜM..!

ORADA OLSAYDIM ŞİMDİ ÖLMÜŞTÜM..!
Yayınlama: 28.09.2024
Düzenleme: 30.09.2024
3.096
A+
A-

Çanakkale’de 6 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın ardından gözaltına alınan işadamı Ferman Karakaya, iki grup arasından yıllardır devam eden husumetin detaylarını anlattı.

Karakaya, “Yaklaşık 4 yıldır ölümle tehdit ediliyorum. Sabah yeğenimi dövdüler, öğleden sonra karakolu bastılar. Orada olsaydım şuan yaşamıyordum” dedi…

 

Çanakkale’de bir inşaat firması yöneticisinin sokak ortasında darp edilmesinin ardından iki grup arasında Polis Merkezi önünde başlayan silahlı çatışmada 6 kişi yaralanmış, 11 kişi ise gözaltına alınmıştı. O saldırının ardından gözaltına alınan Müteahhit Ferman Karakaya, kanlı husumet ile ilgili ilk kez konuştu…

 

 

CEZAEVİNE GİRMESİNDEN BENİ SORUMLU TUTTU…

 

Her şeyin daha önce taşeron olarak yanında çalışan E.A’nın 2019 yılında cinsel istismar suçlamasıyla cezaevine girmesiyle başladığını söyleyen Karakaya, “E.A. kızın şikâyeti nedeniyle cezaevine girdi. E.A. cezaevine girmesinin sorumlusu olarak beni ve ailemi suçlamaya başladı. Bizimle ilgisinin olmadığını ne kadar kendisine anlatsam da kendisini ikna edemedik. Aile büyüklerinin araya girmesi de yetmedi. Olaylardan anlamsız bir şekilde bizi sorumlu tuttu” dedi.

 

 

İSTEDİKLERİNİ VERMEZSEM ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ…

 

Sürekli E.A. ve kardeşi İ.A’dan ölüm tehditleri almaya başladığını iddia eden Karakaya, “Bir kez Kordon’da bir kez de ailemle birlikte alışveriş merkezinde yürüdüğüm sırada önüme geçip beni tehdit ettiler. E.A. cezaevinde kaldığı süreçte iş yapamadığını söyleyerek benden ev ve araba istedi. Bunları vermezsem beni öldüreceğini söyledi. Hepsine olumsuz yanıt verdim” dedi.

 

 

ORADA OLSAYDIM BENİ DE ÖLDÜRÜRLERDİ…

 

Artan ölüm tehditleri nedeniyle E.A. ve İ.A’dan defalarca şikayetçi olduğunu ve davaların devam ettiğini söyleyen Karakaya, “Çatışmadan bir gün önce gece yarısı mesajlar attı. İmalı tehditler de bulundu. Öğleyin ise bir marketin otoparkında yeğenimi kıstırıp feci şekilde dövmüşler. Ben bunları sonradan öğrendim. Daha sonra yeğenim şikayetçi olmak için karakola gidiyor. Karşı tarafın yakınları ile bizimkiler karşı karşıya geliyor. Silahlı bıçaklı çatışma çıkıyor. Eğer orada olsaydım beni de öldürürlerdi. Olayları benim azmettirdiğim söyleniliyor. Fakat biz geniş bir aileyiz. Ailem duyarak karakola koşuyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş