KISKANIYORLAR..!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ikinci mahalle kreşinin açılışını yaparken üçüncüsü için müjde verdi. Kıskanıyorlar dediği müteahhit için; “Sen toplu konutta yaparsın, gel belediyeye müdür ol” diye seslendi…

KISKANIYORLAR..!
Yayınlama: 06.05.2018
7.960
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ikinci mahalle kreşinin açılışını yaparken üçüncüsü için müjde verdi. Kıskanıyorlar dediği müteahhit için; “Sen toplu konutta yaparsın, gel belediyeye müdür ol” diye seslendi…

 

Yatırım ve hizmetlere hız veren Çanakkale Belediyesi, bir yandan tamamlananları hizmete açarken diğer yandan da temeller atarak yenilerine başlıyor. Geçtiğimiz günlerde 4 milyon lira değerinde ki 15 yeni aracı bünyesine katan belediye, bu defa  7’den 70’e herkesin kullanımı için hazırladığı projelerden olan Şehit Polis Emre Bağcı Parkı’nın açılış töreni ile Barbaros Kreşi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

 

 

MEMLEKETİMİN ÇOCUĞUNA YAPMAYACAĞIM DA KİME YAPACAĞIM…

 

Çanakkale Belediyesinin yeni projelerinden biri olan ve Şehit Polis Emre Bağcı’nın isminin verildiği Barbaros Mahallesindeki yaklaşık 3600 metrekarelik yeni park alanının açılışına davetlilerin yanı sıra şehidin ailesi, yakınları ve organlarıyla hayat verdiği kişiler katıldı. İsmini verdiği parkın, şehidin ailesinin ikamet ettiği evin tam karşısında olması açılışa ayrı bir anlam ve değer kattı.

Duygu yüklü bir konuşma  yapan Şehit Babası Ahmet Bağcı; “Belediye Başkanımızın bana bir sözü vardır; asla unutmam. Ben kendisine bu park için girişimde bulunduğumda ‘Ben memleketimin çocuğuna yapmayacağım da kime yapacağım?’ demiştir. Bu yüzden kendisine kendim ve ailem adına sonsuz teşekkür ederim. Biz bu mutluluk içindeyiz” diyerek davetlileri hüzünlendirdi.

 

 

HER MAHALLEYE BİR KREŞ, SIRADA ESENLER VAR…

 

Açılışın hemen ardından Barbaros Kreşi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Eğitimde geri dönüşü en yüksek yatırım okul öncesi dönemidir gerçeğinden hareket eden Çanakkale Belediyesi, ilki geçtiğimiz yıl hizmete başlayan Ata’m Kreş’in büyük ilgi görmesi ile birlikte Barbaros Mahallesi’nde de yeni bir kreş için adım attı. Kreş binasında toplam 9 adet sınıf, 4 adet tematik atölye, çok amaçlı salon, kış bahçesi gibi alanlar çocukların zihinsel, duygusal, bedensel ve sosyal gelişimlerine uygun olarak tasarlandı.

Daha önce Cevatpaşa Mahallesinde Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evini açmıştık diyen  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Üzerine de Çocuk Kültür Evimizi açmıştık. Şimdi de Barbaros Mahallesinde bir kreşimizi daha açıyoruz.  Mustafa Bayar’ın temin ettiği ve onun yapmakta olduğunu kreş binasının temelini atıyoruz. Umarız yeni eğitim sezonuna yetiştireceğiz. Her mahalleye bir kreş açma hedefimiz var” dedi. Ardından sıra Esenler Mahallesinde diyerek müjdeyi verdi.

 

 

BİZİM MÜTEAHHİDİMİZ HEM YERLİ HEM MİLLİ…

 

Konunu bir kez daha Müteahhit Mustafa Bayar’a gelmesi üzerine Başkan Gökhan, esprili bir dille çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çanakkale Belediye’sinin birçok ihalesini alması ve inşatlarını yapması nedeniyle eleştirilen Bayar için; “Bizim milli müteahhidimiz” diyen Ülgür Gökhan; “Hani var ya yerli ve milli lafı, işte tamda öyle. Ama kıskananlar var. Olsun varsın o iş yapıyor, bende iş yapan adamı seviyorum. Hatta dedim ona Belediyede Toplu Konut Müdürü yapayım seni diye. Şimdi belediyenin arkasında ki küçük sanayi binaları da bitti. Onlarında önümüzde ki haftalarda anahtar teslim törenini yapacağız inşallah” dedi.

 

 

İHALEYE FESAT KARIŞTIRACAK HALİMİZ YOK…

 

Bu arada o binaları da Mustafa Bayar yaptı diye ekleyen ve yanlış anlama falan olmasın diyerek sözlerine devam eden Belediye başkanı Gökhan; “Biz gel sen bunları yap demiyoruz. İhaleye çıkarıyoruz, isteyen ihaleye giriyor kimi ise girmiyor. Sonra ihaleyi Bayar alınca vay efendim niye o alıyor. Gir kardeşim, sen de gir açık ihaleye. İhaleye fesat karıştıracak halimiz yok. Girmiyorsun, almıyorsun sonra adam yapınca da kıskanıyorsun” şeklinde sitem etti.

 

 

BİZ EŞKIYA FALAN DEĞİLİZ, HUKUKA SAYGILIYIZ…

 

Cennet Otoparkı konusuna da değinen başkan; “Aylarca oradaki müsteciri çıkarmak için hukuki mücadele yaptık. Biz hukuka saygılı insanlarız, öyle eşkıya falan değiliz. Herşey tamam, proje, ihale tamam. Sözleşmeyi yaptık adama yer teslim edemiyoruz. Nitekim ettik çok şükür ve işe başladı. Sonra yine niye Mustafa Bayar aldı. Sen de gir, oda girsin sizde alın. Daha çok iddialarımız var. Sosyal Konutları ben yapacağım diyor. E yap kardeşim ben ne yapayım. Kentsel dönüşümü gereken sanayi alanları var. Pazar yerinin orda ve karşısında. Bunları niye anlatıyorum, elbette amacım müteahhidi övmek falan değil” dedi.

 

 

NE AKRABAM, NE PARTİLİM NEDE YANDAŞIM…

 

Ülgür Gökhan, toplum olarak kötü bir huyumuz bulunduğuna dikkat çekerek; “Biz iş yapanı hep kötülemeye çalışır, engellemeyi severiz. Teşvik edeceğine o işi yapamasın isteriz. Benim yandaşım değil bir şeyim değil açık ve net söylüyorum. Mustafa Bayar benim ne akrabam ne partilim. Hatta karşı partiden bir kişi. Ve hatta iki kere benim karşıma belediye başkan aday adayı olarak çıktı. Ama nihayetinde adam işini yapıyor. Benim belediye başkanı olarak görevim partici müteahhit koşturmak değil. İş yapan müteahhide iş verip, iş bitirtmek ki bizde onu yapıyoruz. Allah razı olsun teşekkür ediyorum. Bugüne kadar benim yüzümü karartmadı, sağol var ol.  Allah yolunu açık etsin” derken Mustafa Bayar ise bu sözlere karşılık, Cennet Otoparkı da önümüzde ki yerel seçim öncesi tamamlayarak yetiştirme sözü verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş