PİZZACI KATLİAMININ KORKUNÇ GERÇEKLERİ..!

KİRAYI GETİRDİM DEYİP KAPIYI AÇTIRMIŞ, CİNAYETTEN SONRA OLAY MAHALLİNDE GÖZALTINA ALINMIŞ…

PİZZACI KATLİAMININ KORKUNÇ GERÇEKLERİ..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
12.393
A+
A-

KİRAYI GETİRDİM DEYİP KAPIYI AÇTIRMIŞ, CİNAYETTEN SONRA OLAY MAHALLİNDE GÖZALTINA ALINMIŞ…

Çanakkale’yi derinden sarsan cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya devem ediyor. asıl hedefindeki isim olan İsmail Özay’ın katile hadsiz dediği bu laf üzerine çılgına dönen katilin Güzelyalı’ya giderek Özay’ı bulmaya çalıştığı ortaya çıktı. Özay’ı bulamayan katilin bu kez kirayı getirdim diyerek apartmana girdiği cinayeti işledikten yaklaşık iki saat sonra tekrar olay mahalline geldiği ve burada gözaltına alındığı öğrenildi.

Cevatpaşa Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde yer alan Akman apartmanında akıllara durgunluk veren bir cinayet işlenmiş, gece saatlerinde Süha Sümer ve eşi Nilgün Akman Sümer’in oturduğu daireye giren Turgut Yolcu her ikisini de sayısız bıçak darbesiyle acımasızca katletmişti.

Korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. Masum iki canın katledildiği cinayetin asıl sebebinin gecikmiş kira borcu olduğu ortaya çıktı.

HADSİZ LAFI KATİLİ ÇILDIRTMIŞ…

Gecikmiş kira borcu nedeniyle patronundan mesaj alan katil Turgut Yolcu’nun gece geç saatlerde Çanakkale Eski Belediye Başkanı ve Eski Milletvekili İsmail Özay’ı aradığı, Özay’ın kendisine ‘Hadsiz, haddini bil’ dediği için çılgına döndüğü öne sürüldü.

ÖZAY’IN GÜZELYALI’DAKİ EVİNE GİTMİŞ…

Daha sonra bir yıldır arkadaşlık yaptığı Muharrem U. yu arayan katil Turgut Yolcu arkadaşından kendisini Güzelyalı’ya götürmesini istedi. Muharrem U. tarafından Güzelyalı’ya götürülen Yolcu’nun aşırı alkollü olduğu yolda da içmeye devam ettiği öğrenildi. İsmail Özay’ın evine giden katil, Özay’ı yazlık evinde bulamayınca arkadaşından kendisini çalıştığı dükkana bırakmasını istediği ortaya çıktı.

YOLDA TELEFON AÇARAK KİRAYI VERECEĞİM DEMİŞ…

Dönüş yolunda Özay’ın bacanağı olan Süha Sümer’i arayan katilin oldukça kibar konuştuğu, gecikmiş olan kira borcunu vereceğini söylediği öğrenildi. Gece 2 sularında Süha Sümer ve eşi Nilgün Akman Sümer’in oturduğu daireye giden Yolcu, sayısız bıçak darbesiyle karı kocayı vahşice katletti. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte eve gelen polis ekiplerinin bile gördükleri manzara karşısında nutukları tutuldu.

ÖZAY VE EŞİNİ DE ÖLDÜRECEKMİŞ…

İki kişiyi katlettikten sonra İsmail Özay’ın evine doğru yönelen katil Turgut Yolcu kapının açılmaması nedeniyle amacına ulaşamadı. Evin altındaki çalıştığı dükkana inen Yolcu’nun çalıştığı işyerinin whatsapp gurubuna; “İki kişinin işi bitti iki kişi kaldı” diye mesaj attığı ayrıca patronu arayarak cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

TEKRAR EVE GERİ GELMİŞ…

Cinayetin ardından evinde yakalandığı ve karakola giderek teslim olduğu iddia edilen Katil Yolcu’nun olay mahallinde yakalandığı ortaya çıktı. Saat 03.15’de olay mahallini terk eden katil saat 04.50’de tekrar cinayet mahalline geri gelmiş. Burada polisleri karşısında görüp büyük şok yaşayan katilin yarım bıraktığı işi tamamlamak üzere yine olay yerine geldiği ihtimali üzerinde duruluyor.

BIÇAĞI GÖZÜ KAPALI KULLANIYORMUŞ…

Öte yandan gözü dönmüş katilin tam bir bıçak ustası olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarında çeşitli paylaşımlar yapan Turgut Yolcu’nun gözü kapalı bıçak kullanarak maharetlerini sergilediği videoları dikkat çekti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş