RESMEN CİNAYET..!

Görünürde hiçbir sağlık sorunu bulunmayan iki genç sadece 20 gün arayla can verdi. Korku ve tedirginlik yaratan ani ölümler şüpheleri uyuşturucu üzerinde yoğunlaştırdı…

RESMEN CİNAYET..!
Yayınlama: 20.02.2017
20.020
A+
A-

Gelibolu’da arka arkaya yaşanan iki ani ölüm ilçedeki uyuşturucu kullanımının yaygınlığına ilişkin iddiaları kuvvetlendirdi. 20 gün önce 35 yaşındaki Ahmet B. evinde ölü bulunurken dün gecede evinde rahatsızlanan 39 yaşında ki Bülent G. isimli genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 

Tüm çabalar sonuçsuz kaldı…

 

Dün gece Camikebir mahallesinde ki evinde aniden rahatsızlanan Bülent G. (39) derhal ilçe hastanesine götürüldü ve yapılan ilk müdahalenin ardından müşahede altına alındı. Ancak durumunun ağırlaşması üzerine acil olarak ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesine nakledildi. Bülent G. acil servise getirildiğinde tüm yaşam fonksiyonları durmuş olmasına rağmen müdahaleye devam edildi. Ancak doktorların çabaları sonuç vermedi ve yaşamını kaybetti.

 

Evinde ölü bulunmuştu…

 

30 Ocak tarihinde ise Gelibolu’da benzer bir olay yaşanmış ve yalnız yaşayan 35 yaşındaki Ahmet B. arkadaşları tarafından evinde ölü bulunmuştu. Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’nde yalnız yaşayan, günübirlik işlerde çalışarak yaşamını sürdüren Ahmet B’den arkadaşları 3 gün boyunca haber alamamış, cep telefonu aramalarına da yanıt vermeyince meraklanıp kontrol için evine gitmişlerdi. Arkadaşları Ahmet B’nin hareketsiz bir şekilde yattığını görünce durumu polise bildirmiş, olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan kontrolde öldüğünü tespit etmişti.

 

İkisi de yakın arkadaş çıktı…

 

Her iki olayında uyuşturucu kaynaklı olduğunu ileri süren ilçe sakinleri yetkilileri acil olarak önlem almaya davet etti. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda özellikle son derece tehlikeli ve ölümcül olan Bonzai uyuşturucu hapı işaret edildi. Öte yandan Gelibolu’da çok kısa aralıkla hayatını kaybeden her iki gencinde yakın arkadaş oldukları öğrenildi.

 

Roman başkan Bonzai’yi doğruladı…

 

Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyonu Asbaşkanı ve Lapseki Şen Mahalle Roman Kültürleri Geliştirme ve Dayanışma Dernek Başkanı Ali Çalışır’da facebook’tan yayınladığı mesajda;  “Gelibolu Camikebir Mahallesi’nde yaşayan kardeşimizi Bonzai illetinden kaybettik tüm camiamızın başı sağolsun” diyerek uyuşturucu kullanımını doğruladı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş