RÜZGARIN KIZI FENERBAHÇEYE YELKEN AÇTI..!

RÜZGARIN KIZI FENERBAHÇEYE YELKEN AÇTI..!
Yayınlama: 10.01.2024
Düzenleme: 10.01.2024
3.071
A+
A-

2015 yılında İÇDAŞ Spor Kulübü’nde spor hayatına adım atan ve rüzgar sörfü eğitimi almaya başlamasının adından ulusal ve uluslararası yarışmalarda çok sayıda başarıya imza atarak Çanakkale’nin gururu olan Merve Vatan, Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer oldu.

İÇDAŞ’ın desteği ve antrenörlerinin emeğiyle kariyer basamaklarında hızla yükselen Rüzgarın Kızı Merve, 2024 yılında Fransa’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunlarına da katılmaya aday…

 

Çocuklara spor sevgisini aşılayan, verdiği destek ve eğitimlerle ülkeye çok sayıda başarılı sporcu kazandıran, yetiştirdiği şampiyonlarla sayısız derece elde ederek Çanakkale’yi kupa ve madalyalarla gururlandıran İÇDAŞ Spor Kulübü, yıldızlar serisine bir isim daha ekledi. Başarılarıyla adını Rüzgarın Kızı olarak yazdıran rüzgar sörfü sporcusu Merve Vatan, Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer oldu.

 

 

2015 yılında İÇDAŞ Spor Kulübü’nde spor hayatına adım atarak, rüzgar sörfü eğitimi almaya başlayan Merve Vatan, ulusal ve uluslararası arena da pek çok başarıya imza atan sporcuların yetişmesinde önemli bir yeri ve emeği olan antrenör Onur Yalçın’ın önderliğinde ve İÇDAŞ’ın sponsorluğunda bugünkü başarılı kariyerinin taşlarını çok çalışarak büyük emeklerle döşemeyi başardı.

 

İÇDAŞ’ın başarılı sporcusu Vatan, bugüne kadar katıldığı ulusal yarışlarda İÇDAŞ Spor Kulübünü, milli takım kadrosuyla katıldığı uluslararası birçok yarışta ise ülkemizi başarıyla temsil etti ve tüm Çanakkale’nin göğsünü kabartmayı başardı.

 

 

İÇDAŞ sponsorluğunda, İÇDAŞ Spor Kulübü çatısı altında ülkemize çok sayıda başarılı sporcu kazandıran Antrenörü Onur Yalçın’ın destekleri ile pek çok önemli başarıya imza atan Merve Vatan birçok kez Türkiye derecesi ve Uluslararası başarı elde ederek olimpik havuz sporcusu oldu.

 

2024 yılında Fransa’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunlarına katılmaya aday olan İÇDAŞ sporcusu Vatan, Fenerbahçe Spor Kulübü’nden almış olduğu transfer teklifini değerlendirerek sporculuk hayatına söz konusu kulüpte devam etme kararı aldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş