ŞEYTANİ CİNAYET PLANI..!

ŞEYTANİ CİNAYET PLANI..!
Yayınlama: 20.02.2024
Düzenleme: 20.02.2024
2.333
A+
A-

Kendisinden boşanmak isteyen eşini boğduktan sonra, belediye çöplüğüne gömen katil kocanın, 5 ay önce de eşini ve albino hastası görme engelli iki kız çocuğunu öldürmek için şeytani bir plan hazırladığı ortaya çıktı.

Caninin emniyetteki sorgusunda geçtiğimiz Ağustos ayında eşinin evinde çıkan yangını da kendisinin organize ettiğini itiraf etti. Talihsiz kadının, o gece 5 ve 6 yaşındaki iki kızıyla birlikte annesinin evinde kaldığı için yangından tesadüf eseri kurtulduğu ortaya çıktı…

 

 

Sabah Gazetesinden Cennete ÜSTEMEL’in haberine göre, Lapseki’de 12 Ağustos 2023 tarihinde meydana gelen yangın iddiaya göre şu şekilde gelişti. Eşi Fırat Y.’den kısa bir süre önce ayrılarak Lapseki’ye, baba ocağına dönen Saliha Gizem Y., Süleyman Paşa Mahallesi Çanakkale Caddesi’ndeki bir apartmanın en üst katında iki engelli kız çocuklarıyla yaşamaya başladı.

 

ÖNCE PATLAMA SESİ DUYULDU…

 

Talihsiz kadın, 12 Ağustos tarihinde annesi P.N.Ş.’nin doğum gününü kutlamak için yanına iki kızını da alarak akşam saatlerinde evden ayrıldı.

Doğum gününü ailesiyle birlikte bir Restorantta kutlayan Gizem Y. o gece ailesinde kalmaya karar verdi. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde Gizem Y.’nin evinde önce küçük çaplı bir patlama sesi duyuldu. Ardından ev, bir anda alev yumağına döndü.

 

 

“SENİ DİRİ DİRİ YAKACAĞIM” MESAJI ATMIŞ…

 

Çevredekilerin ihbarıyla Lapseki Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri kısa bir sürede olay yerine ulaşırken, yoğun uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alındı.

Yangın da ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili ilk incelemede bir bulguya rastlanılamadı. O gece yangından evde olmadıkları için son anda kurtulan Gizem Y. ise babası A.Ş. ile birlikte Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek eşi Fırat Y.’nin gönderdiği ölüm ve tehdit mesajlarını göstererek yangını eşinin yapmış olabileceğini söyledi. Gizem Y., mesajlarında ” Seni diri diri yakacağım” yazan eşi Fırat F.’den şikayetçi oldu.

 

 

APARTMANDA 3 GİZEMLİ ERKEK…

 

Gizem Y.’nin alt komşusu B.C. yangınla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nde verdiği ifadesinde çarpıcı iddialarda bulundu. Ayak sesleriyle gece geç saatlerde uyandığını ve kapı deliğinden baktığında üst kata 3 erkeğin çıktığını gördüğünü söyleyen B.C. ” Yukarıda biranda gürültü başladı. Sanki eşyaları fırlatıyorlardı. İki el silah sesi duydum. Sonra biranda pencereden alevler yükseldi. Benzin kokuyordu. Kendimi dışarıya attım” dedi.

 

ŞAHİTLERİN İFADESİ KURTARDI…

 

Whatsapp yazışmalarını inceleyen ve yangınla ilgili bilgileri değerlendiren Lapseki İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Fırat Y.’yi ertesi gün gözaltına aldı.

Emniyette suçlamaları ret eden Fırat Y. yangının çıktığı saatlerde kahvehanede çalıştığını iddia etti. Fırat Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bu olay da eşinden 3 hafta uzaklaştırma aldı.

 

 

BENZİN DÖKÜP YAKTIĞINI İTİRAF ETTİ…

 

Yangının sebebi aylar sonra cinayet sorgusunda ortaya çıktı. Polis, eşini öldüren Fırat Y.’ye 5 ay önceki yangını da sordu. Katil zanlısı, eşinin evine gizli bir şekilde girerek önce tüm odalara benzin döktüğünü, ardından evi ateşe verdiğini itiraf etti.

 

NE OLMUŞTU…

 

Biga ilçesinde bir süredir ayrı yaşadığı eşini barışma bahanesiyle otomobiline bindiren Fırat Y., ormanlık alanda önce eşini öldürmüş, ardından kardeşiyle birlikte belediye çöplüğüne gömmüştü. Korkunç olay, talihsiz kadının “Bu gece eve gelmezsem, polisi ara” dediği arkadaşının yaptığı ihbarla ortaya çıkmıştı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş