SİYASETÇİNİN EVİNE KENDİNDEN ÖNCE KEPÇE GİRDİ..!

SİYASETÇİNİN EVİNE KENDİNDEN ÖNCE KEPÇE GİRDİ..!
Yayınlama: 06.03.2023
Düzenleme: 06.03.2023
2.952
A+
A-

AK Partili siyasetçi, kaçak yapı operasyonunda yıkım şoku yaşadı. Lüks villasında imara aykırı inşa edilen bölümler kepçe ile yıkılarak hakkında cezai işlem uygulandı…

 

Çanakkale Belediyesi, imara uygun olmayan ve ruhsatsız olarak kaçak inşa edilen yapıların tespiti konusunda çalışmaları hızlandırmış ve geçtiğimiz hafta düğmeye basarak 60 lüks villadan oluşan Dört Mevsim Sitesinde bulunan bir villada yıkım gerçekleştirmişti. O evin AK Partili bir kadın siyasetçiye ait olduğu ortaya çıktı.

 

AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU…

 

AK Partiden Çanakkale milletvekili aday adayı olan ve il yönetim kurulu üyeliği yaparak halen il disiplin kurulu üyeliği görevinde bulunan Fatma Aydoğan Bektaş, bir süre önce boğaz manzaralı Dört Mevsim Sitesinden bir villa satın almış ve taşınmadan önce tadilat çalışması başlatmıştı.

 

 

KOMŞULAR ARASINDA GERGİNLİĞE NEDEN OLDU…

 

Ancak yapılan işin basit bir tadilattan çıkıp imara aykırı kaçak ek yapılar şekline dönüşmesi işleri karıştırdı. Odaların çelik kolonlar üzerinde büyütülerek binanın üç cepheden dışa doğru genişletilmesi, balkonların tuğla ile kapatılması ve terasın kullanım alanına çevrilmesi gibi iddialar görüş alanı kapanan komşuları rahatsız ederken yapılan uyarılar nedeniyle karşılıklı tartışmalar yaşandığı öğrenildi.

 

CEZA YAZILDI AMA VURULAN MÜHÜR SÖKÜLDÜ…

 

Sorunun site içinde çözülememesinin ardından yapılan şikayet ve ihbarlar üzerine Çanakkale Belediyesi ekipleri harekete geçti. Binada imara uygun olmayan ruhsata aykırı kaçak yapılar tespit edilince cezai işlem uygulanarak villa mühürlendi. Ancak iddiaya göre binada ki çalışmalar devam etti. Şikayetler artınca ekipler bir kez daha o binanın kapısını çaldı.

 

 

EVİNE KENDİSİNDEN ÖNCE KEPÇE GİRDİ…

 

Geçtiğimiz hafta iş makineleri ile siteye gelen belediye ekipleri, Fatma Bektaş Aydoğan’ın itirazlarına rağmen villasının kaçak olduğu tespit edilen bölümleri yıktı. Henüz taşınamadığı evine kendisinden önce kepçe giren Aydoğan, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

 

DİĞER VİLLALARDA DA BENZER DURUM SÖZ KONUSU…

 

Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Milletvekili Bülent Turan’ın danışmanı Yavuzhan Ahıskalı ve daha birçok AK Partili siyasetçiye ev sahipliği yapan sitede, diğer lüks villalarda da imara aykırı durumlar söz konusu olduğu iddia edildi. Fatma Bektaş Aydoğan’da; “60 konutluk bir sitede 59 konut imara uygun sadece 1 tanesi mi uygun değil” şeklinde ki tepkisiyle bir anlamda bu iddiaları doğruladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş