SİYASETTE HAKARET DEĞİL NEZAKET KAZANDI..!

SİYASETTE HAKARET DEĞİL NEZAKET KAZANDI..!
Yayınlama: 22.09.2023
Düzenleme: 22.09.2023
2.256
A+
A-

Çan’da çok sayıda kurumun ortaklaşa düzenlediği panayır alanı ve barkovizyonu kendi reklamlarıyla donatan CHP’li Belediye Başkanı Harun Arslan, paydaşlarını yok sayınca AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in hedefi oldu.

 

Siyasal zekasını konuşturan Gider’in ince espri içeren cümlelerle kürsüden yaptığı nazik uyarı siyasi gerginliklerden yorulan herkesi güldürmeyi başardı. Parti ayrımı yapmaksızın uyarıyı dikkate alarak hatasını düzelten Arslan’ın tavrı ise takdir topladı…

 

Çan’da düzenlenen İda Koyun Keçi Panayırı’nı ziyaret eden AK Partili Ayhan Gider, panayırın sadece Çan Belediyesi’nin faaliyeti olarak gösterilmesine tepki gösterdi.

 

 

Konuşma alanlarında kurulan dev ekranlarda sadece Çan Belediye Başkanı Harun Aralan’ın adının yazması, diğer paydaşlar olan Ziraat Odası, yetiştirici birlikleri ve kooperatiflerin tepkisini çekti.

Açılış esnasında konuşma yapan Ayhan Gider, kürsüden esprili bir dille ironi yaparak Arslan’ı eleştirdi. Milletvekili Gider, protokolde oturan Arslan’a dönerek; “Böyle güzel etkinlikler, paylaşıldıkça çoğalır. Umuyorum seneye Ziraat Odası ve Koyun Keçi Yetiştirme Birliği de bu panayıra dahil olur” şeklinde atıfta bulundu.

 

VAR DİYORSUN AMA BURADA GÖREMİYORUZ…

 

Gider’in eleştirileri karşısında ayağa kalkan Başkan Arslan, ilk başta ne olduğunu anlayamayarak; “Sayın vekilim onlar da var. Onlar da paylaşımız” cevabını verdi. Barkovizyonda sabit bulunan “Harun Arslan” görselini işaret eden Ayhan Gider ise, “ Var diyorsun ama biz burada göremiyoruz” diyerek Başkan Arslan’ın hatasının altını çizdi.

 

 

SAYIN VEKİLİM DEĞİŞTİRDİK GÖRSELİ…

 

Konuşması bitikten sonra protokoldeki yerine dönen Milletvekili Gider, CHPli milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan’ın yanında kendisini izah etmeye çalışan Başkan Harun Arslan’a sitem etmeye devam etti. Barkovizyondaki görselin değiştirilmesi sonrasında Arslan, Gider’e yönelik, “Sayın vekilim değiştirdik görseli” ifadelerini kullanınca Gider ve CHPli milletvekilleri ile salondaki misafirlerin arasında gülüşme yaşandı.

 

YEĞENİ YAPMIŞ…

 

Daha sonra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a dönerek seslenen Gider; “Hani derler ya ben yazmadım kuzenim yazmış diye. Harun başkan da, bilgisayar yeğenimdeydi diyor. Daha yeni paydaşları yayınladılar” ifadeleri kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş