SOKAĞIN KABUSU OLDU..!

Azılı suçlu, sokakta çocuklar oynarken ateş açtı ardından kendi aracı kurşunlandı. Yakalandı, serbest kaldı, elde tüfek gece yine sokağa daldı…

SOKAĞIN KABUSU OLDU..!
Yayınlama: 22.09.2017
12.292
A+
A-

Çanakkale’de yaşanan olaylar nedeniyle adı belalı sokağa çıkan bölgede akıllara durgunluk veren bir olay daha yaşandı. Vatandaşların balkonda oturduğu, çocukların dışarıda oynadığı sokakta bir şahıs rastgele ateş açtı. Ardından aynı kişinin aracı tartıştığı kişilerce kurşunlandı…

 

Olay, önce ki gece İsmetpaşa Mahallesi Asafpaşa Caddesi üzerinde yaşandı. Saat 20.00 sıralarında Demircioğlu Caddesine çıkan tek yönlü dar sokağın üzerinde aracını durduran şahıs, yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Bu arada sokaktan geçmek isteyen diğer araç sürücülerine de yol vermedi ve tartışarak araçlarını geri çevirdi.

 

Mahalleyi inleten müzik sesi ve yaşanan tartışmalardan rahatsız olan sokak sakinleri 155 Polis İmdat hattını arayarak şikayette bulundu. Fakat polisten önce bir bayan gelerek parlament mavisi araca binmesiyle sürücü hareket etti. Vatandaşlar tam kurtulduk derken görgü şahitlerinin ifadesine göre kadının; “Herkes balkonda, çık bir el ateş et” demesiyle araç 2 metre sonra tekrar durdu.

 

Şahıs aracın bagajından aldığı pompalı tüfekle balkonda ki vatandaşların korku dolu bakışları, sokakta oynayan çocukların çığlıkları arasında yere doğru bir el ateş ederek aynı araçla olay yerinden uzaklaştı. Seken kurşunlarla yaralanan olmaması ise büyük şans olarak değerlendirildi.

 

 

Olay yerine gelen ekipler tarafından sokakta inceleme ve soruşturma başlatılırken şahısların aranmasına başlandı. Çok geçmeden aynı kişilerin Fevzipaşa Mahallesine gittikleri ve burada tartıştıkları kişilerce araçlarının kurşunlandığı öğrenildi. Yara almayan ikili hasımlarından kaçmayı başarırken İnönü Köprüsü üzerinde polis ekiplerince yakalandı.

 

Zanlı, hastanede ki sağlık kontrolünden sonra emniyete götürüldü ancak sokak sakinlerinin kabusu bir türlü bitmek bilmedi. Vatandaşların iddiasına göre serbest kalan saldırgan sabaha karşı 04.00 sıralarında tekrar elinde tüfekle sokağa gelerek hesap sormaya başladı. Beni kim şikayet etti diye bağırarak tehdit ve küfürler savuran saldırgan apartmanın camlarını kırdıktan sonra kayıplara karıştı.

 

Sabıkalı saldırganın çok sayıda suç kaydı bulunduğu ve cinayet ile yaralama gibi birçok suçtan uzun yıllar cezaevinde yattığı öğrenildi. Huzur istiyoruz diyen belalı sokak sakinleri ise daha öncede sokaklarında hamile bir kadınla bir hemşirenin bıçaklı saldırıya uğradığını, uyuşturucu bağımlılarını çevreye zarar verdiğini belirterek benzer olaylar nedeniyle can güvenliklerinden endişe ettiklerini ifade ettiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş