SOKAKLAR UYUŞTURUCUDAN TEMİZLENİYOR..!

Narkotik Timlerinin gerçekleştirdiği eş zamanlı baskınlarda uyuşturucu ticareti yapanlar ve müşterileri olan bağımlılarla birlikte çok miktarda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi…

SOKAKLAR UYUŞTURUCUDAN TEMİZLENİYOR..!
Yayınlama: 07.07.2017
5.288
A+
A-

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında E.S. ve A.Ç. isimli şahısların çeşitli kişilere uyuşturucu madde satışı gerçekleştirdiği belirlendi. Yapılan tespitler neticesi şüpheliler hakkında daha detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı. Gerçekleştirilen teknik ve fiziki takip neticesi söz konusu şahıslar ile birlikte G.T. ve yaşı küçük olan Y.S. isimli çocuğunda uyuşturucu madde sattıkları belirlendi.

 

Toplanan deliller ışığında A.Ç, E.S. ve G.T’nin önceden belirlenen adreslerine Narkotik Timlerince eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.  Şüphelilerden A.Ç’nin evinde yapılan aramada 0,60 gram toz esrar, E.S’nin ikametinde yapılan aramada da toprağa ekili vaziyette 4 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyede hakim karşısına çıkartıldı. E.S. ve G.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Gençleri ve çocukları uyuşturucu ile zehirleyen tutuklu sanıklardan birinin cezaevine görülürken küçük yaştaki kendi çocuklarına sarılarak vedalaşması ise dikkat çekti.

 

Öte yandan büyük bir titizlikle yürütülen aynı çalışma kapsamında 11 kişi daha yakalandı ve haklarında uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapıldı. Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 73 Ecstasy uyuşturucu hap, 2.37 gram Bonzai, 2.63 gram toz esrar ile bonzai karışımı, 13.33 gram kubar esrar ve 40,63 gram toz esrar ele geçirildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş