SUÇLU İTİRAF, OPERASYONCULAR İFTİRA ETTİ..!

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, şahsı ve belediye ile Ekrem İmamoğlu üzerinden yapılmak istenen algı operasyonunun çöktüğünü belirterek; “Çamur at izi kalsın politikalarıyla bizi yıpratamazsınız. Siz karalıyorsunuz ben belgelerle konuşuyorum. Bayramiç halkı, 3 çöp arabasının ayda 164 bin liraya kiralanmadığını çok iyi gördü” dedi…

SUÇLU İTİRAF, OPERASYONCULAR İFTİRA ETTİ..!
Yayınlama: 10.05.2022
4.401
A+
A-

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, şahsı ve belediye ile Ekrem İmamoğlu üzerinden yapılmak istenen algı operasyonunun çöktüğünü belirterek; “Çamur at izi kalsın politikalarıyla bizi yıpratamazsınız. Siz karalıyorsunuz ben belgelerle konuşuyorum. Bayramiç halkı, 3 çöp arabasının ayda 164 bin liraya kiralanmadığını çok iyi gördü” dedi…

 

Bayramiç Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında konuşan Başkan Mert Uygun, Kazdağları Tarımsal Üretim ve Pazarlama Kooperatifi soğuk hava deposunda yaşanan elma çalınma konusunun çarpıtılmasına tepki gösterdi.

 

ÇAMUR AT İZİ KALSIN POLİTİKALARIYLA YIPRATAMAZLAR…

 

Sabah Gazetesi, şahsımı, belediyemizi ve Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan bir fotoğraf paylaşarak algı operasyonu yaptı diyen Bayramiç Belediye Başkanı Uygun; “AK Parti ilçe yöneticiniz de paylaşmış. Ben açıkçası bir ilçe yöneticisinin ‘kedidir o kedi’ üslubuyla paylaşım yapmasını yadırgıyorum. Konuyla ilgili açıklama yapayım. Kooperatif bizim kiracımız. Belediyenin böyle çok kiracısı var. Buradan 3 tona yakın ürün kayıp. Ürünün kayıp olduğunun personel farkına varıyor. Sonra takip başlıyor ve kamera görüntüleriyle emin olunduktan sonra kooperatif başkanı, emniyete bildiriyor. Kooperatif yönetimi şikayetçi oluyor. Ben dosyayı inceledim, olanları anlatıyorum. Gerçekler soruşturma dosyasında. İfadelerin değişmesi gibi bir şey yok. Ortada, suçu işleyenin itirafı var. Çıkan haberde, kooperatif başkanı suçlanıyor, Ekrem başkanın fotoğrafıyla algı operasyonu başlatılıyor. İlçe yöneticiniz bunu sosyal medyasından paylaşıyor. Ortada bir itiraf, ispat var ve buna rağmen karalanmak isteniyoruz” dedi.

 

3 ÇÖP KAMYONUNU AYLIK 164 BİN TL’YE KİRALADILAR…

 

Belediye kiracılarında yaşanabilecek hırsızlıktan, belediye suçlu değildir diyerek yaratılmak istenen algıya dikkat çeken Mert Uygun; “Önce bunu bir anlamak lazım. Size tavsiyem, ilçe yöneticileriniz tam net araştırmadan, bilmeden paylaşım yapması hoş şeyler değil. Ayrıca kooperatif başkanına teşekkür etmek isterim. Soruşturma esnasında o personeli ücretsiz izne çıkarmış, olay netleşince de hemen emniyete bildirmiş. Görevini yerine getirmiş. Haberi yapanlar bilsinler ki belediyemizi ve şahsımı bu şekilde çamur at izi kalsın politikalarıyla yıpratamazlar. Bayramiç halkı neyin ne olduğunu çok iyi gördü. Bayramiç halkı, 3 çöp arabasının ayda 164 bin liraya kiralanmadığını çok iyi gördü” dedi.

 

SİZ KARALIYORSUNUZ BEN BELGELERLE KONUŞUYORUM…

 

AK Partili meclis üyesi Serpil Özlük’ün “Bu da sizin algınız” demesi üzerine, “Algı değil, isterseniz hemen faturaları getiririm” diyerek cevap veren Belediye Başkanı Uygun; “Araçlar kendini 5 ayda amorti ediyordu. Personel takviyesi yaptık, vatandaşlarımız çalışıyor gene de ayda 164 bin lira harcamıyoruz. Ben fatura gösteriyorum. Soğuk hava deposu yılda 1 milyon 500 bin lira kar ediyor derseniz olmaz. Burada 8 personel çalışıyor, maalesef elektrik faturası ortada. Biz şeffaf bir ihale açtık, kooperatif girip aldı. Karalamayla olmaz. İhaleye başkaları da girseydi, daha yüksek kiraya çıksaydı. Bir de şu yönü var, kooperatif alırsa sosyal açıdan, birlik beraberlikten doğan bir hareket olur dedik. Bayramiç elmasını bir marka haline getirebilmek için mücadele ediyoruz bunu hep anlattık. Bütün çiftçilerimizin üye olduğu kooperatif neden daha iyi hale gelmesin? Herkesin ekonomik açıdan faydalanmasını isteriz. Lütfen, Bayramiç halkını yanlış bilgilendirecek cümlelerden kaçınalım. Ben bunu anlatmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş