SUYUMUZ YÜZDE 60 UCUZLAYACAK..!

SUYUMUZ YÜZDE 60 UCUZLAYACAK..!
Yayınlama: 03.05.2024
Düzenleme: 03.05.2024
3.324
A+
A-

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, su faturalarına her ay yansıtılan %5 otomatik zammın kaldırıldığını açıkladı. İptal edilen zam ile birlikte bir yıl içinde toplamda yüzde 60’ı aşan bir indirim bugünden gerçekleştirmiş oldu…

 

Çanakkale’de su fiyatının diğer illere göre yüksek oluşu en çok tartışılan ve şikayete neden olan konuların başında geliyordu. Seçim öncesi adaylık sürecinde su ücretleri ile ilgili gereğinin yapılacağının sözünü veren CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, göreve gelir gelmez o sözünü tuttu ve ilk icraatı olarak su faturalarına her ay yansıtılan yüzde 5’lik otomatik zammı kaldırdı.

 

 

Su faturalarıyla ilgili idaremizin gündeme aldığı bir konuda hep birlikte önemli bir karar verdik diyerek indirim müjdesini kamuoyu ile paylaşan Başkan Erkek;

“Her ay su faturalarına uygulanan yüzde 5 otomatik zam Kasım 2023 meclisinde güncellenmişti, işte bu kararı kaldırdık. Artık su faturalarında her ay yüzde 5 otomatik zam olmayacak. Bir yıl sonrasına gittiğimizde toplamda yüzde 60’ı aşan bir indirimi bugünden gerçekleştirmiş olduk.

Çanakkale’mizde çeşmelerde, evimizin musluklarında temiz, kaliteli, iyi arıtılmış içilebilir suyumuz olduğunu da mutlaka göz önüne almalıyız. Bu karar vesilesiyle belediye meclisimizde ki Cumhuriyet Halk Partisi grubuna, İYİ Parti grubuna ve Adalet ve Kalkınma Partisi grubunu da teşekkür ediyorum. Birlikte güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Çanakkale’miz için hayırlı olsun” şeklinde açıklamada bulundu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş